idefix’te Satış Yapın
1500 TL ve Üzeri Alışverişlerde Worldcard'a 7 Taksit ve 200 TL'ye Varan Worldpuan Hediye!
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Lise koridorlarında yaşanan sürükleyici bir hikâyeye ne dersiniz? Beyza Aksoy bir lise öğrencisi olan Ada'nın yaşamını tüm ayrıntılarıyla gözler önüne seriyor. Geçmişini ve hatta ilk aşkını dahi unutan Ada, burslu olarak eğitim aldığı lisede birbirinden zorlu olaylar yaşıyor. Psikolojik şiddet ve zorbalığın Ada karakteri üzerindeki etkisini kaleme alan Beyza Aksoy sağlam bir kurgu ile okurun karşısına çıkıyor. Okulun "kötü çocuğu" Varis ile Ada'nın geçmişlerinde nasıl bir bağlantı olabilir? Bu sorunun cevabını ve Ada'nın yaşadıklarını merak ediyorsanız bu roman tam size göre! Kelebeği Öldürmek adlı romanı Beyza Aksoy'un akıcı anlatımı sayesinde keyifle okuyacağınıza eminiz! Öyleyse gelin, eserin içeriğine kısaca değinelim.

 

"Kelebeği Öldürmek-1" adlı kitabı neden okumalısınız?

Genç Yazar Beyza Aksoy Kelebeği Öldürmek adlı romanında zorbalığa maruz kalan Ada Kandemir isimli bir lise öğrencisinin hayatını kaleme alıyor. Ada Kandemir, liseye başlayacağı günlerde hayatıyla ilgili önemli bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalıyor. Kitaplarıyla ve çiçekleriyle mutlu bir hayat süren Ada'nın yaşayacağı zorluklar bu gerçekle de sınırlı kalmıyor. Burslu olarak başladığı lisenin ilk günü, romanın ikinci önemli karakteri ve Safir Koleji'nin sahibinin oğlu Varis Adin bir bakışıyla tüm okulun Ada'ya kötü davranmasını sağlıyor. Kelebeği Öldürmek isimli romanda olay örgüsü zorbalık ve psikolojik şiddet konuları etrafında gelişiyor. Yaşadığı zor olaylarla mücadele etmeye çalışan Ada'nın hatırlayamadığı çocukluğunda da acı dolu anılar bulunuyor. Peki, Varis Adin bu anılarda nasıl bir yere sahip olabilir? Sürükleyici bir anlatıma sahip olan bu eseri elinizden bırakmakta güçlük çekeceğinize eminiz!

 

Bunları biliyor muydunuz?

Genç Yazar Beyza Aksoy'un yayımlanmış 10 romanı bulunduğunu biliyor muydunuz? Çocukluğundan beri yazmaya gönül veren Beyza Aksoy, henüz 16 yaşındayken, ilk kitabı Denizimsi isimli romanı yayımlar. Kelebeği Öldürmek, Beyaz Evren isimli kitap serisinin ilk kitabı olarak 2021 senesinde okurla buluşur. Veysel Yağcı editörlüğünde Epsilon Yayınevi tarafından yayımlanan Kelebeği Öldürmek isimli kitap 528 sayfadan oluşur.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Genç yaşta geniş bir okur kitlesi tarafından tanınan ve sevilen Beyza Aksoy'un Siyah Evren isimli kitap serisinde Siyah Kuğu ve Ruh Kadehi adlı romanları bulunur. Beyaz Evren serisinde ise Kül Kelebek ve Matem Çiçekleri isimli romanları yer alır. Beyza Aksoy'un Kelebeği Öldürmek isimli kitabını okuduktan sonra dilerseniz izi kalan yaraların aslında iyileşmemiş olduğunu anlatan Açık Yaralar ve Dikiş İzleri ve Vernem Nidahen - Açık Yaralar ve Dikiş İzler 2 adlı romanlarına da göz atabilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.