idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Aziz okuyucularım. Sizler, şu fikirlere bir Müslüman olarak ne diyorsunuz? Dikkatlice okuyun ve birazcık cümlelerin üzerinde düşünün:
“Benim sancağım Muhammed’inkinden büyüktür.”, “Dostum ve üstadım, İblis ve Firavundur.”, “İblisten/Şeytandan tevhid dersi almayan zındıktır.”, “Üstatlara itaatsizlik yapmanın tevbesi yoktur.”, “Lâilahe illallah” avamın/halkın, cahillerin tevhididir.”, “Bâyezid Bistâmî’yi bir defa görmen, Allah’ı yetmiş defa görmenden daha hayırlıdır.”, “Âlemin ruhu ve yöneticisi de O’dur. O büyük insandır.”, “Müslümanlar putun ne olduğunu bilseydi dinin putperestlikten ibaret olduğunu anlarlardı.”, “Ey oğul! Velîler de Cenâb-ı Hakkın çocuklarıdır.”, “Mesnevî, âlemlerin Rabbinden inmedir.

Bâtıl ne önünden gelebilir ne de ardından… Tanrı onu korur, gözetir.”, “Cehennem azabı kırmızı şarap gibidir, ona iştah verir.”, “Bütün dünya bana tırnağımın üstü gibidir.”, “Elli dört farzdan biridir rabıta, ehl-i aşkın rehberidir rabıta.”, “Bir kimseye “öl” demiş olsa, o saat ölüverir. Bir ölüye de “iznimle kalk” demiş olsa, o saat diriliverir.” , “Cehennem ehli, uyuz olmuş kişinin kaşınırken rahatlaması gibi cehennemden zevk alırlar.”

“Sâlik, (Tasavvuf yolcusu, tasavvufa bağlanan) kâfir olmadıkça Müslüman olamaz, kardeşinin başını kesmedikçe Müslüman olamaz, annesiyle evlenmedikçe Müslüman olamaz.” , “Ben Allah’a aşığım, o da bana âşıktır.”, “Risale-i Nûr, kendisine hizmet edenleri, başta talebelerini mutlaka cennete götürecektir.” , “Mürit şeyhinin terbiyesinde, gassalın elindeki ölü gibi olmalıdır.”, “Allah beni bu asra Mehdî ve Resûl olarak gönderdi. Levh-i Mahfûzda kayıtlı olan 21 sûre Hz. Peygamber’e bildirilmedi. Bu asırda bana inzal oldu.”, “Doğu ile batının barıştığını göreyim, vücudum cehennemde yansın.” vesaire, vesaire…

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.