idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

İnsanların hiç bir eğitim almamalarına, bir kitap ya da makale okumamalarına, hatta internette herhangi bir araştırma yapmamalarına rağmen çok şey bildiklerini düşündükleri reklam, aslında başlı başına bir disiplin ve bir çalışma alanıdır. Örneğin, birisi “En iyi reklâm, ağızdan ağza reklâmdır” iddiasında bulunabilir. Ya da benzer biçimde, beğenilen bir moda tasarımcısının en son reklâm kampanyası hakkında “dâhiyane” veya “berbat" yorumları yapılabilir. Bir reklâm ajansında veya bir pazarlama kampanyasında tek bir saat çalışmamış olsalar bile, eleştiride bulunanların söyledikleri, genellikle onaylanır. Çünkü; bir reklâmı övmek veya yermek için uzmanlığa gerek yoktur! Modern toplum bireylerinin, her gün yüzlerce reklâm iletisi aracılığıyla, reklamcılığın yaratıcı ve renkli dünyası ile karşılaşmaları, insanların kendilerini uzman gibi görmelerinin temel nedeni olarak düşünülebilir. Oysa her gün araba kullanan kişilerin, bir aracın performansı, konforu, özellikleri ve hatta aracın tamiri hakkında fikir sahibi olmalarının bir araba tasarlamak veya tamir etmek için yeterli olmayacağı gibi, reklâmlara olan aşinalık da asla uzmanlık anlamına gelmez. Uzmanlık için, reklâmcılık disiplinin doğasının bilinmesi önkoşuldur.



Sayfa Sayısı: 349

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Beta Yayınları

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.