Katil Doğanlar

Katil Doğanlar Talip Doğan Karlıbel

Sepette İndirim
592,80 TL
624,00 TL
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Soru ve Cevap (0)


"Hitler'in Emir Subayları"
Alman Subayı Peter, Yahudi tutsaklarından İzzak'a: "JUDE! (YAHUDİ!) Potinlerim arkadaşının pis kanı sıçradığı için kirlendi. Derhâl gel temizle!" dedi. Yahudiler Hitler Almanya'sında onur kırıcı davranışlara maruz kalıyorlardı. Bu dönemde ortaya çıkan ve sistematik bir şekilde öncelikle tüm Almanya ve daha sonra da Avrupa'ya yayılan bir Yahudi katliamı gelişti. Yahudiler ciddi bir soykırım felaketine maruz kaldılar.
…Höss "Auschwitz'de yok etme konutunu yaptırdıktan sonra, kristalleşmiş prusik asit olanziklon B kullandım. Bunu ölüm odasındaki küçük bir delikten içeri damlatıyorduk. İklim koşullarına göre, ölüm odasındaki insanların ölmeleri; 3 ila 15 dakika sürüyordu.Haykırışlarının durması nedeniyle öldükleri zamanı biliyorduk…"


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 220

Baskı Yılı: 2011


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 129

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Siyah Beyaz

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.