idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Türkiye devrimci ve sosyalist hareketinin tarih yazımı konusunda önemli yetersizlikler ve eksiklikler vardır. TKP’nin ve Cumhuriyetin kuruluşu ile başlatılan tarih gerçeği yansıtmamaktadır. Daha önceleri sadece Karayılan Türküsü veya Ağıdı bizim dilimizde dolanır dururdu. Ayrıca Kuvvây-ı Milliye Destanı üzerinden kendimizi Antep işgal karşıtı direnişle ilişkilendiriyorduk. Nazım yoldaş Kuvvây-ı Milliye Destanı’nı yazana kadar işgal karşıtı güney halk direnişi, devrimci ve sosyalist hareketin gündemine girmemişti. Bundan sonrada Nazım’ın şiiriyle sınırlı kaldı yine. Emperyalist Birinci Dünya Savaşı’nın ardında emperyalistler Mondoros Antlaşması çerçevesinde Osmanlı topraklarını işgal etmeye başladılar. Kürd, Türk, Çerkes, Avşar ve diğer birçok milliyetten halklar emperyalist işgale karşı dağılmış Osmanlı’ya rağmen direniş sergilediler. Ancak biz halklarımızın emperyalizme karşı bu direnişçi damarını ve geleneğini ciddi olarak alıp işlemedik. Bunun için Osmanlı, Türkçü ırkçılar ve tarih çarpıtıcıları, sömürgeci kapitalist ve emperyalistler ise bu direniş ve savaş cephelerini çarpıtarak kendilerine ve varlıklarını devam ettirmenin bir parçası olarak yazmaya ve kullanmaya başladılar. 

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.