idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (6)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Roman serileri okumayı sever misiniz? Peki ya, sizi maceradan maceraya sürükleyen gerilim romanlarını? Eğer cevabınız "Evet." ise Beyza Alkoç'un Karantina serisine başlayabilirsiniz. Karantina İkinci Perde adlı kitap, Alkoç'un genç yaşında yazdığı Karantina romanının devamı niteliğinde bir roman. Eğer siz de bu güçlüklerin neler olduğunu ve okuldaki öğrencilerin bunların üstesinden gelmek için neler yaptıklarını merak ediyorsanız bu kitaba bir şans verebilirsiniz.

 

"Karantina İkinci Perde" adlı kitabı neden okumalısınız?

Gençlik romanlarını seviyorsanız Karantina serisine ait olan Karantina İkinci Perde adlı romanı okumalısınız. Son derece sürükleyici ve sade bir dille yazılmış olan romanın kahramanlarının duygu yüklü serüvenleri sizi bazen hüzünlendirirken bazen korkutup endişeye sürükleyecek; bazen de sevindirecek ve heyecanlandıracak nitelikte. Karantina serisinde sadece gerilim yok elbette. Romanda aşk, duygular, hayatta kalma mücadelesi, dostluk, arkadaşlık, bir gruba dahil olmanın getirdiği sorumluluklar ile güçlük ve engelleri grup bilinciyle birlikte aşma çabası da bulunuyor. Romanın ana karakterlerinin okullarında aniden ortaya çıkan bir hastalık sonrası karakterlerin tüm dünyalarının değişmeye başlaması ve büyük güçlüklerle mücadele etmek zorunda kalmaları, başarılı bir kurgu ile okuyucuya anlatılıyor. Ebeveyn veya öğretmen olarak ergen ve gençlerin dünyasını anlamak, onları nelerin heyecanlandırdığını veya bunalıma sürüklediğini bilmek istiyorsanız bu romanı okuyabilirsiniz. Eğer genç bir okursanız bu kitapta kendinizden çok şey bulabileceğinizi düşünerek romanı edinebilirsiniz.

 

Bunları biliyor muydunuz?

1996 doğumlu yazar Beyza Alkoç'un çevrim içi yazar-okuyucu topluluğu furyasının ilk çıktığı dönemlerde bu platform üzerinden Karantina serisi dahil olmak üzere kitaplarını yayınlamaya başladığını biliyor muydunuz? Yazar daha 18 yaşındayken ilk kitabının basımı yapılır. Sonrasında ise çıkardığı Karantina serisi ile genç okurlardan yoğun ilgi görür. Mütercim Tercümanlık ve Sosyoloji alanlarında eğitim gören yazarın geniş hayal gücü ve akıcı dili, romanlarına yansır. Sade anlatımı ve ilginç olay örgüsüyle dikkati çeken Karantina serisi, yazar tarafından birbirinin devamı olan beş ayrı roman şeklinde yazılır. Kapak uygulamasının Yasin Öksüz tarafından yapıldığı romanın editörlüğünü ise Büşra Kanoğlu üstlenir. İsmi nedeniyle pandemi döneminde yazılmış gibi duran romanın aslında çok daha önceleri bir internet platformunda yayımlanması, yazarın geleceğe ışık tutması bakımından okunmaya değer olduğunun bir örneği olarak varlık gösterir.

 

Bu kitabı sevenler için önerilerimiz

Karantina İkinci Perde adlı kitap ilginizi çektiyse öncelikle serinin birinci kitabı olan Karantina romanını okumalısınız. İlk iki romanı okuduktan sonra ise serinin üçüncü, dördüncü ve en sonunda Karantina Beşinci Perde-Mahşerin Dört Atlısının Hikâyesi kitabını okuyarak hikâyenin tamamını öğrenebilirsiniz.

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Beyza Alkoç
Kapak Uygulama:Yasin Öksüz
Editör:Büşra Kanoğlu

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.