idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (5)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (3)
  • Soru ve Cevap (0)

Sonunda ışığı görmeyi vadeden bu serüvene daha yakından tanıklık etmek ister misiniz? Beyza Alkoç, Karantina Dördüncü Perde adlı romanda Zeynep, Burak, Onur ve Mert'in zorluklardan kurtulmaya çalışırken daha çok hata yaptığı olaylar silsilesini konu ediyor. Gelin, bu romanın içeriğinden kısaca bahsedelim.

 

"Karantina Dördüncü Perde" adlı kitabı neden okumalısınız?

Karantina Dördüncü Perde adlı romanda, serinin daha önceki kitaplarında olduğu gibi Zeynep, Onur, Mert ve Burak'ın peşini aksiyon bir an olsun bırakmıyor. Her şeyi düzeltmeye çalışan dört yoldaş, olayların daha kötü bir hâl almasıyla ne yapacaklarını şaşırıyor. Okurlar olayları Zeynep'in anlatımıyla öğreniyor. Bu romanda her bir karakterin temsil ettiği bir duygu yer alıyor. Zeynep ile Onur aşkı ve mücadeleyi, Mert soğukkanlılığı, Burak ise eğlenceli karakteri yansıtıyor. Bu karakterlerin giderek güçlenen dostluk bağı yaşadıkları duygu karmaşalarıyla birlikte ele alınıyor. Her türlü kötü koşulda birbirlerine destek olmaları dostluklarını anlamlı kılıyor. Salgın hastalık sebebiyle karantinaya alınan okulda bir cinayete tanık olan "mahşerin dört atlısı", macera dolu serüvene atılırken diğer taraftan da ailevi sorunlarıyla yüzleşiyor. Popüler edebiyata macera romanlarıyla katkı sağlayan yazarın bu kitabını da tutkuyla okuyacağınızdan eminiz! Olayların içindeymiş gibi hissedeceğiniz bu 336 sayfalık sürükleyici romanı yanınızdan bir an olsun ayıramayacaksınız. Yolculuğunuza, serinin bir sonraki kitabına geçmek için sabırsızlanarak soluksuz devam edeceksiniz.

 

Kitap hakkında diğer bilgiler

Beyza Alkoç'un küçük yaşlardan itibaren macera ve tiyatro türünde yazılar kaleme aldığını biliyor muydunuz? Edebiyata ve kurguya merakı onu 18 yaşında Sınır adlı kitabını yazmaya iter ve başlangıçta kurgularını dijital ortamda yayınlar. Kitapların genç okurlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanması üzerine 2016 yılından itibaren eserlerinin basılı versiyonu raflardaki yerini alır. Karantina isimli serinin okurların beğenisini kazanması serinin devamının gelmesini de beraberinde getirir. Dördüncü kitap olarak yayımlanan bu eser, İndigo Kitap tarafından Büşra Kanoğlu editörlüğünde basıma hazırlanır ve roman 2019 senesinde okurlarıyla buluşur.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Yazar Beyza Alkoç'un 2015-2022 yılları arasında önce dijital ortamda okurlarıyla buluşturduğu daha sonra basılı hâle getirdiği 15 kitabı bulunur. Karantina Dördüncü Perde'yi sevdiyseniz, Karantina Beşinci Perde adlı kitabını da okuyarak seriyi tamamlayabilirsiniz. Ayrıca uzun soluklu maceralardan hoşlanıyorsanız yazarın Kar Küresi ve Kar Tanesi adlı iki kitaptan oluşan başka bir serisini inceleyebilirsiniz. Beyza Alkoç'un popüler olan Enkaz AltındakilerAsansörSınır ve Sıfır Kilometre adlı kitaplarını da gözden geçirebilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.