idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Kayla, bir müzayedede 18. yüzyıla ait bir portreyi satın aldığında, kendisini iflasa sürüklediğinin ve başının belada olduğunun farkındadır. Ancak onu daha büyük bir bela beklemektedir. Üstelik, aklını kaçırdığını düşündürecek kadar büyük bir bela; Jago! Kaçakçı Jago Kerswell, Leydi Eliza Marcombe ile geçirdiği dakikaların tehlikeli olduğunu bilmektedir. Fakat onunla olabilmek için her türlü riski göze alacaktır. Aşklarının üzerinden 200 yıl geçmiştir ama Jago'nun Eliza'dan vazgeçmeye niyeti yoktur ve bu uğurda Kayla'yı delirmenin eşiğine getireceğini bilse de, ondan yardım istemeye kararlıdır. Bu yardım Kayla'yı çıkmaza sokar. Bir tarafta nişanlısı Mike, bir tarafta ölümsüz bir aşk. Bir de üzerine çingenenin kehanetleri... Ancak Kayla uzattığı yardım eli sayesinde ölümsüz aşkına giden yola çıktığından habersizdir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 384

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Agapi
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Christina Courtenay
Katkıda Bulunan:Senem Çağlayan
Çevirmen:Fulya Borvalı

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.