idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bu kitap; her şeyden önce, kanserden korunmak amacıyla belirlenmiş doğru beslenme yöntemleri ve alternatif tedavi biçimlerini ortaya koymakla birlikte; alternatif tedaviye övgü kitabı değildir. Kitapta bulunan verilerin tek amacı; Dr. Ivan Ilich’in “Ölüm, acı ve hastalık insan olmanın bir parçasıdır ve kültürler insanlara bu üç sorunla baş etmenin yollarını öğretir.” sözünden yola çıkarak, insanın bu doğal süreçlerini müthiş rant mekanizmaları ve bir endüstri haline getiren, aslında çokta karmaşık ve pahalı olmayan tedavi yöntemlerini insanlardan gizleyerek kendi kasalarını doldurmanın peşinde olan, ulusal ve uluslararası “şebeke”leri deşifre etmektir. KANSER… Bazı vücut hücrelerinin, kontrol edilemez bir biçimde çoğalarak çevrelerindeki diğer hücreleri yok etmelerine yol açan ve büyük bir endüstri yaratarak sahte bilim adamlarının müthiş bir rant mekanizması yaratmalarına neden olan hastalığın genel adı. TEDAVİ… “Kemoterapi, çok toksik özellikteki bazı kimyasal maddelerin hastanın sistemine verilmesi ve bu maddelerin hastayı öldürmeden önce tümörü öldürmesinin beklenmesinden ibarettir…” Prof.Dr. Virginia Livingston Wheeler “Klasik kanser tedavisi, büyük bir sahtekârlıktır.” Dr. Linus Pauling, 2 Nobel ödülü sahibi İLAÇ… İlaçların yan etkileri sanayileşmiş dünyadaki ölüm nedenleri arasında 3’üncü sıradadır. Journal of the Amerikan Medical Association “İlaçtan hiç hoşlanmam. Hastalara vermeyi de sevmem. Ben sadece aspirin içerim. Bana o iyi gelir.” Prof. Dr. Gazi Yaşargil



Sayfa Sayısı: 272

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ozan Yayıncılık

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.