Benzer Ürünler
Yunan tragedyasında mitolojik kahraman Elektra, babasına öyle büyük bir sevdayla bağlıdır ki, annesine bile tahammül edemez ve onu öldürür. Akıl almaz, hayal ötesi gibi görünen mitolojik olayların fantastik kahramanları bilemediğimiz bir zaman ötesinden bize ayna tutuyor.
Babalarından yoğun bir ilgi ve sevgi gören kızlar, güven duymayı ve saf dürüstlükleriyle sevmeyi öğrenirler. Güven dolu sevmeyi ve sevilmeyi bilen kızlar ilerleyen yaşlarda ruhen pek sıkıntı çekmezler. Peki ya tersi olursa? Babalarından şiddet gören, annelerinin aldatıldığına şahit olan, ruhlarında travma oluşan kızların hali ne olur?
İşte yazar Halim Bahadır bu sorulara cevap arıyor. Bizzat babalarıyla sorunlar yaşayan kadınların hikayesini yazıyor.
Babalar ve oğullarının hikayesi çok anlatılmıştır sinemada, edebiyatta, ama babalar ve kızlarının hikayesi nedense yazar ve sinemacıların pek ilgisini çekmemiştir. Bu kitap edebi anlamda da ilk kez böyle bir konuya dikkat çekiyor.
Dünyadaki tüm Elektralar babalarını annelerini öldürecek kadar sevebilirler. Babalar kızlarını sevmezse ne olur? Cevabı elinizdeki bu kitapta.
Sayfa Sayısı: 160
Baskı Yılı: 2007
Dili: Türkçe
Yayınevi: Mavi Ağaç
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.