idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Ne geçmişe ne de bugüne ait olan bir hayalete dönüşmek istemiyorsanız duvardaki antika saatlerin sesine kulak verin: “Tik-tak, tik-tak, kahve birazdan soğuyacak!”

Tokyo’nun ara sokaklarından birine gizlenmiş olan kafe Funiculi Funicula, lezzetli kahvesi ve dost canlısı müdavimleriyle gurur duymaktadır.

İçeri girip etrafınıza bakındığınızda en hafif tabirle “sıradan” olarak niteleyeceğiniz bu yerin kolaylıkla tahmin edilemeyecek bir hizmeti daha var: Zamanda yolculuk. Ancak bu, o kadar da kolay değil çünkü bu muhteşem fırsatı değerlendirmek isteyenlerin uyması gereken bazı kurallar var... Pişmanlık, özlem ve şansı varken dillendiremediği sözleri söylemek hasretiyle yanıp tutuşanlar doğru sandalyeye oturmalı, onlara ikram edilen kahveyi kabul etmeli ve en önemlisi, kahveleri soğumadan önce şimdiki zamana geri dönmeliler.

Toshikazu Kawaguchi’nin heyecan verici ilk romanı Kahve Soğumadan Önce'nin ardından yayımlanan bu devam kitabında, kızını kendi çocuğu gibi büyüttüğü “en iyi dostunu” arayan bir adam, annesinin cenazesine katılamayan bir oğul, evlenemediği kızı görmek için zamanda yolculuk yapan bir âşık ve üstesinden geldiği onca zorlu vakaya rağmen kendi karısını kurtaramayan yaşlı bir dedektifle tanışıyoruz.

Hoş anlatımıyla içinizi ısıtacak Kafeden Hikâyeler, geçmişin şimdiki zamana nasıl hükmedebileceğini ve sevdiklerimizi (belki de son
bir kez) görebilmek için ne kadar ileri gidebileceğimizi konu ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Toshikazu Kawaguchi
Çevirmen:Şebnem Tansu

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.