idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

O yaşıyordu! Franz Kafka kendini ölümünden sonra gizlemeyi başardı ve uzun yıllar insanların arasında dolaştı. Birtakım tesadüfler onu yine de ortaya çıkarmaya çalışıyor insanlığın bu büyük kaleminin izini sürüyordu. Ona bir mucize bahşedilmişti: Erken ölümü aslında yeni bir yaşamın başlangıcıydı. Kuzenleri, babası, oğlu, benzerleri Prag sokaklarında, sinagoglarda varlığını ispat edercesine dolaşıyor, bir yönetmen onu filme çekmek ya da yaşadığını insanlara tekrar ilan etmek için dizginlenemez bir arzu ile dolup taşıyordu. Kafka bizimle miydi, kendini gizlemeyi nasıl başarmıştı?  Yahudiliğin derin kültürüne, soykırım belasına, kitapların ve hayatta kalmanın esprisine dair pek çok şey anlatan bu roman, istisnasız bir şekilde kendinden sonra gelen her usta yazarı derinden etkileyen bir dâhinin sır dolu, hem eğlenceli hem de meraklar içinde bırakan hikâyesi. 

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.