Benzer Ürünler
Aslında geç kalmış bir çalışma. Başörtüsü sorununu yaşayan öğrenciler, yeterli olmasa da, yaşadıkları olaylara dair konuştular, yazdılar. Ama ya öğretmenler? Ya biz? Kendimle beraber arkadaşlarımın öykülerini tarihe kayıt düşmek istedim. Arkadaşlarımdan otuzuyla görüştüm; 28 Şubat sürecinde kılık kıyafet soruşturması sonucu devlet memurluğundan çıkarılan, başını açarak veya peruk takarak görevine devam eden ya da görevine devam edip başörtüsünü tamamıyla çıkaran.
Hepsine teşekkür borçluyum. Çünkü bana yüreklerini açtılar, eşleri ya da aileleri ya da en yakınlarına bile konuşamadıkları şeyleri yıllar sonra bana anlatmayı kabul ettiler. Galiba biraz küllenmiş yaralarını yeniden açtım. Bazıları yüz yüze konuşmayı istemeyip, yazarak öykülerini anlatma yolunu tercih etti. Çoğunun anlattıklarını teybe kayıt yaptım; hüzünlü, gözü yaşlı anları birlikte yaşadık. Ben kayıtları deşifre ederken, ikinci kez aynı üzüntüyü yaşadım.
(Tanıtım Bülteninden)
Sayfa Sayısı: 400
Baskı Yılı: 2014
Dili: Türkçe
Yayınevi: Çıra Yayınları
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
307,00 TL
