idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Tarihin en önemli hikâye anlatıcılarından edgar rice burroughs’un bilimkurgu dünyasını baştan sona etkileyen “john carter” barsoom dizisi, 6. kitap “mars dehası” ile bilimkurgu tutkunlarının karşısında!

20. yüzyılın ilk “çok ama çok satan” bilimkurgu klasiği; sonraki kuşak tüm bilimkurgu yazarlarının anılarında büyük yeri olan, etkisi Star Wars dünyasından Avatar filmine kadar pek çok bilimkurgu yapıtında hissedilen, eşsiz bir gezegenlerarası macera dizisi...

Burroughs bu sefer Barsoom dünyasının tamamen farklı bir kahramanına, Carter gibi bir Dünyalıya, Mars'a gönderilen Ulysses Paxton'a odaklanıyor.

Paxton, “Mars Dehası” adıyla bilinen yaşlı çılgın bilim adamı Ras Thavas tarafından ele geçirilir ve Barsoom teknikleriyle eğitilerek “Vad Varo” adını alır. Ve okuyucu kendini kimi zaman insandan insana, kimi zaman insandan hayvana beyin nakillerinin yapıldığı teknik ve zihin açıcı bir dünyada bulur...

Mars Dehası kitabıyla hayal gücünün sınırlarını test eden Burroughs, önceki kitaplarda sorguladığı “zeka” kavramını bu kitapta da beyin - beden aktarımlarıyla derinleştiriyor. Bu bol aksiyonlu ve hızlı evrende bilimsel bilimkurgu’ya yaklaşıyor ve geleceğin bilimkurgu yazarlarına ilham oluyor.

Barsoom Dizisi, sizleri 6. kitabın bir solukta bitireceğiniz keyifli dünyasına davet ediyor.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.