idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

JBL T205 Şampanya Kulak İçi Kulaklık

 

JBL Kulak içi Kulaklık

Tek tuş kontrol

Dahili mikrofon sayesinde telefon görüşmeleri yapabilme özelliği.

Frekans (Hz): 20Hz-20kHz

JBL T205 Kulaklık ile Keyifli Zamanlar
JBL markasının yenilikçi teknolojileri ile donatılan T205 kulaklık, güçlü ses performansı ile müzik dinleme keyfini en üst seviyeye taşır. Ürünün sahip olduğu 125'lik sürücü, 100 dB SPL hassasiyet sunan özelliği sayesinde dinlenen müziklerin her frekans aralığını en kaliteli şekilde kullanıcıya yansıtır. Sürücü 20 Hz ile 20 kHz frekans aralıklarına tepki verebilir ve bu özelliği sayesinde sadece müzik dinlerken değil video, film seyrederken ve oyun oynarken de başarılı bir performansa imzasını atar.

Markanın kendine özgü teknolojisi Pure Bass ile desteklenen JBL T205 kulaklık, ürünün kullanıldığı cihazdan gelen sesleri en gerçekçi haliyle kullanıcıya iletir. Bas seslerin çok daha net bir şekilde duyulmasını destekleyen ürünün stereo ses özelliği sayesinde içerikleri en berrak şekliyle algılarsınız. Maksimum ses yüksekliğinde bile ses kalitesinden ödün vermeyen JBL kulak içi kulaklık uzun süreli kullanım sonrasında dahi kulakta herhangi bir rahatsızlık hissi yaratmaz. Seslerin yumuşak bir şekilde iletilmesini sağlayarak kulak sağlığının korunmasına yardımcı olur.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.