idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Uzun zamandır sosyal medyada, dolgu dudaktan kalkık popoya tek tip bir güzellik seti pazarlanıyor. Sadelikte güzelliği arama ülküsü janjanlı sayfalara yenik düştü. Tek umudumuz bu biblo kadınların temsil ettiği modern güzellik anlayışının bayat tadı vermesi. O halde güzelliği yeniden tanımlamanın tam zamanı!

Janus – Güzelliğin “Çirkin” Yüzü adlı kitabında Doç. Dr. Ebru Güzel, değişen güzellik algısından zorunlu bırakılan güzellik normlarına, güzelliğin gün geçtikçe çirkinleşen yönlerini masaya yatırıyor...

“Biz bu kitapta, çift başlı, zıtlıkları bir eden Janus mitinden ilhamla güzelliğin çirkin yüzüne ışık tutuyoruz. Çabamız güzelliğin örüntüsel olduğunu hatırlatmak. Dudağımızdan sızan bir kahve damlasının dahi fincanda bir örüntü oluşturduğunu algıladığımızda doğada rastgeleliğe yer olmadığını fark ederiz. Sadece oran değil, harmoni, zekâ, nezaket, şefkat, empati, etik ve estetik gibi değerlerden oluşan güzelliğin bütüncül desenini yeniden örmeliyiz. İlmek ilmek... Özellikle de Ayşe Kulin’in ‘güzellik zorbalığı’, Mehmet Z. Sungur’un ‘güzelliğin bedeli’ uyarılarına cinsiyet eşitsizliği penceresinden bakarak...”

Doç. Dr. Ebru Güzel

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.