Jaklı Spiral Hava Hortumu 5x8 mm Pe – 30 Mpa Kompresör Hortumu 15 Metre
Jaklı Spiral Hava Hortumu, kompresörlü hava sistemlerinde pratik ve güvenli kullanım için tasarlanmıştır. 5x8 mm hortum çapı ve PE (Polietilen) malzemesi sayesinde esnek, hafif ve uzun ömürlüdür.
Ucunda bulunan hazır jak bağlantısı sayesinde ekstra aparat gerektirmeden hızlı ve kolay kurulum sağlar. Spiral (sarmal) yapısı, kullanım sırasında hortumun dolaşmasını önler ve bırakıldığında eski formuna geri döner.
30 MPa maksimum basınca dayanıklı yapısı ile atölye, sanayi, otomotiv servisleri ve hobi amaçlı kompresör uygulamalarında güvenle kullanılabilir.
Teknik ÖzelliklerHortum Çapı: 5 x 8 mm (İç x Dış)
Malzeme: PE (Polietilen)
Maksimum Basınç: 30 MPa
Hortum Tipi: Spiral (Sarmal)
Bağlantı Tipi: Jaklı (Hazır uçlu)
Kullanım Alanı: Kompresör hava sistemleri
Öne Çıkan AvantajlarJaklı uç sayesinde hızlı bağlantı
Spiral tasarım ile düzenli ve pratik kullanım
Yüksek basınca dayanıklı yapı
Esnek, hafif ve dayanıklı malzeme
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
