idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Kitabımızın adını 'Antik Çağlardan Günümüze İzmir' koymamızın altında yatan sebep bugün bir metropol olan bu şehrin, aslında Neolitik Çağ'dan itibaren hiç ara vermeden yerleşim görmüş olmasıdır.


Herodot'un 'Benim dünya üzerinde gördüğüm en güzel gökyüzü ve yeryüzü İonia'dır' demesinin haklı sebeplerini bu kitabımızda gerek bölgenin tarihsel gelişimi, gerekse bugünkü durumu ile elimizden geldiğince aktarmaya ve görsellerle vurgulamaya çalıştık. Cahit Külebi'nin 'İzmir'in denizi kız, kızı deniz, sokakları hem kız, hem deniz kokar' derken asırlar boyunca toplumların bu topraklarda yaşama sebeplerinden en önemlisinin doğanın bahsettiği güzellikler olduğu ve şehrin dokusunun insanına nasıl yansıdığını vurguladığını da söylemeden geçmek olmaz.


Her daim beğenisi yüksek olan İzmir'i yazmaktan son derece zevk aldığımı ve eksik kalmaması için bir o kadar da yoğun çaba harcadığımı belirtmek isterim.


 


(Tanıtım Bülteninden)


 


 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:İlhan Akşit
Çevirmen:Alev Bulut

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.