idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (4)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (78)
  • Soru ve Cevap (4)

Psikonet İyi Hissetmek - David Burns

Psikiyatri ve davranış bilimleri alanında dünyanın en tanınan bilim insanlarından biri olan Dr. David Burns; İyi Hissetmek adlı kitabında kaygı, suçluluk, öz güvensizlik, kötümserlik, erteleme ve depresyon gibi olumsuz duyguların üstesinden nasıl gelinebileceğinin bilimsel yollarını anlatıyor. İyi Hissetmek, klasik kişisel gelişim kitaplarının çok ötesinde bir eser.

Kitabı okurken olaylara farklı pencerelerden bakmayı öğrenecek, içeriğinde yer alan testlerle kendi durumunuzu daha iyi kavrama fırsatı bulacaksınız. İç dünyanızı ve çevrenizi aydınlatacak İyi Hissetmek, kendini tanıma yolculuğunda mutlaka okunması gereken bir eser.

 

"İyi Hissetmek" adlı kitabı neden okumalısınız?

David Burns, İyi hissetmek adlı kitabında neyin nasıl yapılması gerektiğini sade ve anlaşılır bir dille okurlarına anlatıyor. Burns, duyguların düşüncelerden kaynaklandığını ve çoğu olumsuz duygunun bir dizi mantıksız düşünceden oluşan çarpıtılmış yargılardan ileri geldiğini savunuyor. Kitap; bilinçaltının karanlık dehlizlerinde adım adım ilerlerken çarpıtılmış düşüncelerle nasıl baş edilmesi gerektiğini, olumsuz düşüncelerin altında yatan gerçek sebepleri ve buna benzer birçok sorunun cevaplarını veriyor.

Kitapta belirli sorunlara karşı özel çözümlerin yanı sıra her güçlük karşısında kendi kendine uygulanabilecek çok önemli psikoterapi metotlarından da bahsediliyor. Anksiyete, depresyon ve takıntı ile mücadele etmek durumunda kalan ve sürekli farklı arayışlar içerisinde olan biriyseniz Dr. Burns tarafından uygulanan bilişsel davranışçı terapi; size iyi gelebilir.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Psikoloji alanında Türkiye'nin en önemli yayınevlerinden biri olan Psikonet tarafından yayımlanan İyi Hissetmek adlı kitabın ilk baskısı, 2015 yılında yapılır. 408 sayfadan oluşan eser, Gönül Acar, İrem Erdem Atak, Özlem Mestçioğlu ve Esra Tuncer'den oluşan bir çevirmen grubu tarafından Türkçeye kazandırılır. Dr. Burns, kitabında bilişsel davranışçı terapi yöntemlerinin yanında antidepresanlar hakkında ayrıntılı bilgilere yer verir. Bu açıdan kitap, okurun üzerinde âdeta bir sakinleştirici etkisi bırakır.

David Burns, öncelikle insan zihnindeki yanlış düşünceleri okurlara tanıtır. Ardından onlarla nasıl konuşulması gerektiğini öğreterek daha iyi hissetmenize yardımcı olur. Akademik çevrelerce eserlerine en çok başvurulan yazarlardan biri olan Burns, akıcı anlatımıyla psikolojiyi geniş halk kitlelerine sevdiren en önemli yazarlardan biri olarak kabul edilir. Dr. David Burns, hâlen Stanford Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde olarak çalışır.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Bir baş ucu kitabı niteliğinde olan İyi Hissetmek dışında yazarın Türkçeye kazandırılmış iki kitabı daha bulunuyor. Dilerseniz İyi Hissetmek adlı kitabı okuduktan sonra yazarın Birlikte İyi Hissetmek ve 10 Günde Özgüven adlı kitaplarına göz atabilirsiniz.

Katkıda Bulunanlar
Yazar:David Burns
Çevirmen:Gönül Acar,İrem Erdem Atak,Özlem Mestçioğlu,Esra Tuncer

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.