idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (2)
  • Soru ve Cevap (0)

Cinayet, suç, gerilim, gizem ve polisiye gibi birçok ögeyi içinde barındıran eşsiz bir roman okumak ister misiniz? Her sayfasını merakla çevireceğiniz bir genç yetişkin romanı: Holly Jackson'ın kaleminden İyi Bir Kızın Cinayet Rehberi. Roman; karakterleri, akıcı dili ve zekice kurgulanmış olay öyküsüyle okuyuculardan tam not alıyor. Okuyucu, İyi Bir Kızın Cinayet Rehberi'ni okurken sıkılmıyor çünkü hikâyede okuyucuyu âdeta bir dedektif gibi hissettirecek ekran görüntüleri, gazete kupürleri, raporlar ve şüpheli listeleri yer alıyor. Gelin, sürükleyici ve yüksek tempolu romanın içeriğinden kısaca bahsedelim.

 

"İyi Bir Kızın Cinayet Rehberi" adlı kitabı neden okumalısınız?

Adından da anlaşıldığı gibi İyi Bir Kızın Cinayet Rehberi eserinde bir cinayet vakası var ve olaylar bunun etrafında gelişiyor. Kasabanın güzel ve popüler kızı Andie Bell hayatını kaybettiğinde onun bir cinayete kurban gittiği ve kimin bu cinayeti işlediği polisler tarafından kısa sürede çözülüyor. Andie'yi erkek arkadaşı Sal öldürüyor ve suçunu itiraf eden bir mesajın ardından Sal, intihar ediyor. Bu şekilde dava kapanıyor ve insanlar Andie'yi yüceltirken Sal'e bela okuyorlar. Küçüklüğünden beri Sal'i tanıyan ve onun bir başkasına bu şekilde zarar verebileceğine inanmayan Pip, lise son sınıfta okuyor. Pip, olayın üzerinden beş yıl geçmiş olmasına rağmen okul projesi için bu cinayet vakasını yeniden incelemek istiyor. Pip, Andie'nin çevresindeki diğer insanların hepsiyle röportaj yapmaya başlıyor. Bu sırada Sal'in kardeşi Ravi, ona yardım ediyor ve karmakarışık olan bu cinayet yumağını çözecek ipucunu bulmaya çalışıyorlar. Andie'yi öldüren gerçekten Sal miydi yoksa ortada saklanan başka bir katil mi vardı? Pip ve Ravi, zorlu bir yolda ilerlerken aradıkları gerçeğe ulaşacaklar mı? Hepsinin cevabı, 380 sayfalık İyi Bir Kızın Cinayet Rehberi'nde saklı.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Yazar Holly Jackson'ın ilk romanı olan İyi Bir Kızın Cinayet Rehberi, orijinal dilinde ilk olarak 2019'da yayımlanır. 2022 yılında ise Şebnem Tansu çevirisi ve Epsilon Yayınevi etiketiyle Türkiye'deki okuyucularla buluşur. Yazarın ilk romanı olmasına karşın eser, okuyucular tarafından çok fazla ilgi görür ve birçok ödül alır. Holly Jackson'ın İyi Bir Kızın Cinayet Rehberi serisi, dört romandan oluşur. İlk roman dışındaki üç kitabın henüz Türkçeye çevrilmediği görülür.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Cinayet, polisiye ve gerilim temalı romanlar okumayı seviyorsanız İyi Bir Kızın Cinayet Rehberi okuyucuları tarafından sevilen Ashley Elston'ın Bu Bizim Hikâyemiz romanına ve Alex Michaelides'in Yitik Kızlar romanına göz atabilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.