idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

SAKİN OLUN… İŞLER TERSİNE DÖNDÜĞÜNDE NE YAPMANIZ GEREKTİĞİ BU KİTAPTA!

Yağmur suyunun buhara, buharın da yağmur suyuna dönüşmesi gibi insan doğasındaki her şey dinamik bir döngü içerisindedir.

Yaşam bu içerisinde yetişkinlerin çocuk sahibi olarak ebeveynliği tatmalarını sağlar. Sonrasında o ebeveynlerin çocukları büyüyüp yetiştirdikleri çocuklarıyla kendi ebeveynlik deneyimlerini yaşarlar. Ve bu şekilde yaşam döngüsü sonsuza dek sürmeye devam eder.

Bu kitapta ebeveyn-çocuk ilişkisi tüm yönleriyle yukarıda bahsettiğimiz yaşam döngüsü içerisinde anlatılmıştır.

Kitapta daha doğum öncesinde başladığı ileri sürülen ebeveyn çocuk etkileşimi, çocukluk dönemi içerisinde ele alınıp, gerektiğinde ebeveynlerin de çocukluğuna dek inilerek detaylarıyla incelenmiştir.

Kitabın devamında ise ergenlik sürecine de değinilerek yine ebeveyn-çocuk ilişkisi üzerinden bu zorlu dönemin incelikleri üzerinde durulmuştur.

Sonuç olarak kitap, ebeveyn-çocuk ilişkisinde işleri tersine döndüren tüm durumları ortaya çıkarmada değerli okurlara yardımcı olması için yazılmıştır.

Kitap içerisinde aktarılan tüm bilgilerin çocuğunuz ve çocukluğunuzla iyi ilişkiler kurmanızda size ışık tutması dileğiyle…

Burcu YARAPSANLI ZAYİM
Uzman Klinik Psikolog

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.