idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Mesih’in Görevi ve Ölü Deniz Parşömenleri Hakkında Yeni Görüşler

Hristiyanlığın kökenlerinin ve İsa’nın öğretisinin içeriğinin resmi versiyonu, Kilise’nin ilk dönemindeki siyasi çekişmelerin sonucudur. Özenle gözlenen Ölü Deniz Parşömenleri’nin ortaya çıkması, Pandora’nın Kutusu’nu açmış ve Kilise’de ne kadar dogma ve sansür olduğunu göstermiştir. İsa ve Esseniler, İsa’nın bir insan olarak yaptıklarının ve o zamanki İsrail’in günlük gerçeklerinin ayrıntılı bir anlatımını verir.

Kumran Esseni topluluğu, İsa’nın öğretilerinin uluslararası ve gnostik bir havada daha önceki geleneklere bağlantısı hakkındaki fikirlerin odak noktası haline geldi. Bu kitap, topluluğun doğası ve amacı ile İsa ve Vaftizci Yahya’nın doğumu ve yetiştirilmeleri konusun anlatıyor. Ayrıca, Musa, Ezekiel, Daniel ve diğerleriyle ilgili önemli Eski Ahit hikayelerinin özlü yorumlarını veriyor ve antik tarihe ve şaşırtıcı bir anlayış sağlıyor.

Bu olağanüstü doküman, yeni bir tarihsel araştırma biçimini temsil ediyor ve çözümlenmemiş birçok konuyu açıklıyor ve yanlış yorumları düzeltiyor. Modern bir araştırmacı ile Mesih’in zamanında yaşayan Kumran Esseni topluluğunun bir üyesi arasında, geçmiş bir yaşama geri dönme yoluyla geçmişteki hafızaya erişen bir kişi aracılığıyla doğrudan diyaloglar şeklindedir. Ölü Deniz sinekleri hakkındakiler de dahil olmak üzere, buradaki bilgiler samimi ve gerçektir ve İncel’e ait bir çok resim ve ifadeler düzeltilmiş ve eklenmiştir.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.