Koridor Yayıncılık İnsanları Okumak

Koridor Yayıncılık İnsanları Okumak Jo-Ellan Dimtirius

Sepette İndirim
287,37 TL309,00 TL

Benzer Ürünler

placeholder-logo
Ufak Şeyleri Dert Etmeyin - Beta Kitap - Image 1

Beta Kitap Ufak Şeyleri Dert Etmeyin - Beta Kitap

225,00 TL
Sepette 209,25 TL
placeholder-logo
Mutlu Olmanın Yolları - Türkiye Enformasyon Bürosu Yayınlar - Image 1

Türkiye Enformasyon Bürosu Yayınlar Mutlu Olmanın Yolları - Türkiye Enformasyon Bürosu Yayınlar

899,90 TL
Sepette 836,91 TL
placeholder-logo
Hayatın İçinden-Sevgi Hikayeleri 3 - Nesil Yayınları - Image 1

Nesil Yayınları Hayatın İçinden-Sevgi Hikayeleri 3 - Nesil Yayınları

704,60 TL
Sepette 655,28 TL
placeholder-logo
Hayatın Direksiyonuna Geç - Altın Kitaplar - Image 1

Altın Kitaplar Hayatın Direksiyonuna Geç - Altın Kitaplar

693,20 TL
Sepette 644,68 TL
placeholder-logo
Profil Kitap Yayınevi Küçük Güzeldir - Profil Kitap Yayınevi - Image 1

Profil Kitap Yayınevi Profil Kitap Yayınevi Küçük Güzeldir - Profil Kitap Yayınevi

815,75 TL
Sepette 758,65 TL
placeholder-logo
Aşk Acısı Nasıl Geçer - Yediveren Yayınları - Image 1

Yediveren Yayınları Aşk Acısı Nasıl Geçer - Yediveren Yayınları

199,00 TL
Sepette 185,07 TL
placeholder-logo
Derd-i Aşk - Doğan Novus - Image 1

Doğan Novus Derd-i Aşk - Doğan Novus

690,67 TL
Sepette 642,32 TL
placeholder-logo
Rabb'in Nefesi - Destek Yayınları - Image 1

Destek Yayınları Rabb'in Nefesi - Destek Yayınları

1.290,00 TL
Sepette 1.199,70 TL
placeholder-logo
Hassecret - Arunas Yayıncılık - Image 1

Arunas Yayıncılık Hassecret - Arunas Yayıncılık

299,90 TL
Sepette 278,91 TL
placeholder-logo
ProEnneagram Character 9 Yolculuğu - Kendini Tanıma Başkalarını Anlamanın Yolu - İkinci Adam Yayınları - Image 1

İkinci Adam Yayınları ProEnneagram Character 9 Yolculuğu - Kendini Tanıma Başkalarını Anlamanın Yolu - İkinci Adam Yayınları

90,00 TL
Sepette 83,70 TL
placeholder-logo
Maksimum Hafıza-Öğrenme Teknikleri - Dolce Vita - Image 1

Dolce Vita Maksimum Hafıza-Öğrenme Teknikleri - Dolce Vita

225,80 TL
Sepette 209,99 TL
placeholder-logo
Zafer Yayınları Akıl Öyküleri - Zafer Yayınları - Image 1

Zafer Yayınları Zafer Yayınları Akıl Öyküleri - Zafer Yayınları

99,00 TL
Sepette 92,07 TL
placeholder-logo
İyi Yönetici Olmanın İpuçları - Jüpiter - Image 1

Jüpiter İyi Yönetici Olmanın İpuçları - Jüpiter

490,00 TL
Sepette 455,70 TL
placeholder-logo
Doğru Yanlış Güzel Çirkin - Cinius Yayınevi - Image 1

Cinius Yayınevi Doğru Yanlış Güzel Çirkin - Cinius Yayınevi

348,00 TL
Sepette 323,64 TL
placeholder-logo
Kılıçsız Samuray - Butik Yayıncılık - Image 1

Butik Yayıncılık Kılıçsız Samuray - Butik Yayıncılık

1.290,00 TL
Sepette 1.199,70 TL
placeholder-logo
Kendinizi Yenileyinİçinizdeki Gücü Harekete Geçirin - Rota - Image 1

Rota Kendinizi Yenileyinİçinizdeki Gücü Harekete Geçirin - Rota

990,00 TL
Sepette 920,70 TL
placeholder-logo
İlya Yayınları Ben Kimim? - İlya Yayınları - Image 1

İlya Yayınları İlya Yayınları Ben Kimim? - İlya Yayınları

144,88 TL
Sepette 134,74 TL
placeholder-logo
Kendine Saygının Büyüsü Kendi Farkındalığına Uyanmak - Butik Yayıncılık - Image 1

Butik Yayıncılık Kendine Saygının Büyüsü Kendi Farkındalığına Uyanmak - Butik Yayıncılık

890,00 TL
Sepette 827,70 TL
placeholder-logo
Artık Mükemmeliyetçi Değilim - Bizim Kitaplar - Image 1

Bizim Kitaplar Artık Mükemmeliyetçi Değilim - Bizim Kitaplar

214,40 TL
Sepette 199,39 TL
placeholder-logo
Mucize - Epsilon Yayınevi - Image 1

Epsilon Yayınevi Mucize - Epsilon Yayınevi

790,00 TL
Sepette 734,70 TL
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Soru ve Cevap

İnsanları okumak ve beden dilinin şifrelerini çözmek ister misiniz? Cevabınız "Evet!" ise İnsanları Okumak isimli eser tam size göre! Kitabın yazarı Jo-Ellan Dimitrius dünyaca ünlü bir davranış uzmanı. Dimitirius, okuyucuları beden dili ve insanları okuma konusunda maceralı bir yolculuğa davet ediyor. Haydi, bu eğlenceli ve öğretici esere bir göz atalım!

 

"İnsanları Okumak" adlı kitabı neden okumalısınız?

İnsanları Okumak isimli kitap, insanların beden dili ve davranışlarını anlatmak amacıyla kaleme alınıyor. Kitapta kişiler arası iletişimdeki ilk izlenimden günümüz dünyasındaki iletişim şifrelerine kadar birçok konuya değiniliyor. Kitapta akıcı ve öğretici bir anlatım kullanılıyor. Eserde okuyucular için günlük yaşamda ve iş hayatında uygulanabilecek pratiklere ve çeşitli tavsiyelere de yer veriliyor. Jo-Ellan Dimitirius bu eserinde uzun yıllar üzerinde çalıştığı beden dili ve iletişim konularındaki tecrübelerini okuyucu ile paylaşıyor. Yazar bu eserinde beden dili, mimikler, ses tonu ve hareketlerin anlatmak istediği mesajların yorumlanmasını okuyucuya aktarıyor. Bu kitapta "Bir insanın yalan söylediği beden dilinden nasıl anlaşılabilir?" ve "İnsanların beden dili ve hastalıkları arasında nasıl bir bağlantı var?" sorularına yanıt aranıyor. Eserde sosyoloji, psikoloji ve felsefe gibi birçok alandan da yararlanılıyor. Her yaştan okura hitap eden kitap, insanların günlük hayattaki davranışlarından çıkarım yapılabilecek birçok ipucunu da okuyucuya aktarıyor. İnsanları okuma sanatı üzerine uzmanlaşmak isteyenlerin ellerinden düşüremeyecekleri bir eser. Siz de insanları daha iyi şekilde analiz edebilmek için bu eseri rehber edinebilirsiniz!

 

Bunları biliyor muydunuz?

Amerika’da bir avukatlık derneğinin insanları okuma yeteneğinden dolayı Jo-Ellan Dimitirius için kâhin lakabını taktığını biliyor muydunuz? Dimitirius yazarlık kariyerinin dışında meslek hayatına, davranış uzmanı ve jüri olarak yer aldığı çalışmalarıyla devam eder. Yazar, doktorasını psikoloji ve kriminoloji alanlarını kapsayan bir çalışma ile tamamlar. Dimitirius kişisel gelişim üzerine birçok kitap yazar ve bu kitaplar dünya çapında pek çok dile çevrilir. Yazarın Türkçeye çevrilen toplam iki kitabı bulunur. Bülent Toksöz tarafından tercüme edilen eser, okuyuculara iletişim konusunda birçok bilinmeyen bilgiyi aktarır. İnsanları Okumak, Koridor Yayıncılık tarafından okuyuculara ulaştırılır. Eser yenilenen ve geliştirilen içeriği ile 2010 yılında basılır. İnsanları Okumak kişisel gelişim kategorisinde The New York Times çoksatan eserler arasında yer alır.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz:

Jo-Ellan Dimitirius tarafından kaleme alınan İnsanları Okumak adlı eseri beğendiyseniz dünyaca ünlü kişisel gelişim yazarlarından Joseph Murh'nın Bilinçaltının Gücü- Zihinsel ve Bedensel İyileşmePotansiyelinizi Arttırın- Korku ve Endişeyi Yenmek ve Bilinçaltının Gücü- Farkındalık ve Keşfetmek Üzerine adlı eserlerine de göz atabilirsiniz.

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Jo-Ellan Dimtirius
Çevirmen:Bülent Toksöz

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.

309,00 TLSepette İndirim
287,37 TL