idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (6)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Kronik Kitap İnsan İnsana - Doğan Cüceloğlu

İnsanların mutluluğunun canlı veya cansız fark etmeksizin varlıklarla kurduğu etkili ve sağlıklı iletişimden geçtiğini düşünenlerden misiniz? Yaşamın her alanında sözlü veya sözsüz iletişim kurarak hayatını idame ettiren insan için doğru iletişim kurmak, hayattaki en önemli meselelerden biri. Doğan Cüceloğlu, ölümün en etkili öğretmen olduğu dünyada insan olarak doğup insan olarak yaşamı tamamlayabilme sanatını İnsan İnsana adlı eserinde okuyucularla paylaşıyor. Daha yaşanabilir bir dünya ve anlamlı bir hayat için birçok eser kaleme alan Doğan Cüceloğlu'nun İnsan İnsana adlı kitabını detaylarıyla inceleyeyim.

 

''İnsan İnsana'' adlı kitabı neden okumalısınız?

Doğan Cüceloğlu'nun İnsan İnsana kitabı, akıcı ve anlaşılır bir dille kaleme alınıyor. İnsan, farkında olsun ya da olmasın daima toplumdaki diğer varlıklarla bir iletişim hâlinde. Eser, bu etkileşim esnasında yaşanabilecek iletişim kazalarının yıkıcı etkisinden korunma yollarını öğretirken ilişkilerde akıllıca tartışmaların mümkün olduğunu da gösteriyor. Sağlıklı iletişim becerilerine sahip olarak doğan kimse bulunmasa da araştırıp öğrenerek iletişim becerilerinin iyi hâle getirilebileceğini belirten Doğan Cüceloğlu; bu farkındalığı kazandırmak ve insanları aydınlatmak için bu kitabı kaleme alıyor. İnsan İnsana adlı eser, aklınıza ve ruhunuza dokunarak hayatınıza yön veriyor. Gençlerden başlayarak her yaş grubuna hitap eden İnsan İnsana, anlamlı ilişkileri ve derin muhabbetleri etkili bir şekilde hayata uygulayabilmenin yapı taşlarını içinde barındırıyor. Ruhsuzluktan, bencillikten ve mutsuzluktan uzak bir dünya için kıymetli bilgiler barındıran bu eseri okumalısınız.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Doğan Cüceloğlu'nun yaşadığı deneyimlerden ve hayatı boyunca çıkardığı derslerden yola çıkarak yazdığı İnsan İnsana adlı kitabının yayımlanan ilk eseri olduğunu biliyor muydunuz? Çok sevilen ve birçok kez baskısı yapılan eserin ilk basımında Cüceloğlu, usta çizgileri ile Erdoğan Bozok'un çizimlerinden ve Aziz Nesin'in öykülerinden yararlanır. Doğan Cüceloğlu'nun bu eseri, Hacettepe Üniversitesinde akademisyenliğe devam ederken öğrencisi olan Üstün Dökmen'in yazdığı ve hocası Doğan Cüceloğlu'na okutmak istediği oldukça etkileyici bir şiir ile başlar. 1991 yılında ilk kez Remzi Kitabevi tarafından basılan eser, Doğan Cüceloğlu'nun hayata gözlerini kapamasının ardından eşi Yıldız Hacıevliyagil Cüceloğlu tarafından eklenen bir sunuş bölümü ve gözden geçirilmiş baskısıyla Kronik Kitap aracılığıyla 2021 yılında tekrar yayımlanır. Okurken Doğan Cüceloğlu ile konuşuyormuşsunuz gibi hissettiren eser, sağlıklı bir iletişim için okuyucuya umut, anlayış, istek ve özlem aşılar. Kitabın sonunda uzunca bir kaynakça listesi bulunsa da eserin akademik ve ağır bir dilden uzak olduğu görülür.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Doğan Cüceloğlu'nun Geliştiren Anne-Baba, Başarıya Götüren Aile ve Savaşçı adlı kitaplarına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.