Peşin Fiyatına 6 Taksit 6 x 45,68 TL
Kargo Bilgileri
Ürün Özellikleri
İmzalı Kitap
HayırYazar
Tülay HergünlüKitap Formatı
CiltsizBasım Dili
TürkçeKitap Seti
HayırBaskı Sayısı
1. BasımCumhuriyet’in başına gelebilecekleri daha o yıllarda tahmin edebilen büyük önder, olası bir dünya savaşında Türkiye’nin tarafsızlığını korumasını ve herhangi bir ülke, özellikle de Almanya ile bir ittifak içine girmemesini tercih etmiştir. Atatürk,
“…Türkiye tarafsız kalmalıdır, herhangi bir ittifak içine girmemelidir… İngiltere, Fransa, Amerika ve diğer Batılı devletler ile siyasetimizi çok dikkatli tespit etmeli ve ilişkilerimizi mesafeli yürütmeye özen göstermeliyiz!” diyerek kendisinden sonra iş başına gelecek olanlara âdeta vasiyet niteliğinde yol göstermiştir!
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.