idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

1917 Ağustos’unda, İngiliz Yüksek Komiserliği tarafından Thomas Edward Lawrence’a, İngiliz Subayları tarafından kullanılabilecek, Araplarla ilgili ne öğrendiğini anlatan bir el kitabı yazması görevi verilir.

Lawrence’in tespitlerine ait “27 Madde”lik ilkeler manzumesi uluslaşma sürecinde yer alan yönetici insanlarla birlikte çalışmanın felsefi ilkelerini ortaya koyar, Arap Bülteninde yayınlanır ve askeri liderler için okunması gereken bir dokümana dönüştürülür. Irak Savaşından hemen önce ABD Dış İlişkiler Konseyi tarafından Saddam’ın devrilmesinden sonra Irak’ın yönetilmesine yönelik uygulanacak planın yüzyıl önce yazılmış “27 Madde”ye dayandırılması ise tesadüf değildir. “27 Madde”, yüzyıl önce gelişen olaylara ışık tutmasının ötesinde günümüzde tekerrür eden olaylar silsilesinin aynası gibidir.

Kısacası ve her şeyden önemlisi Lawrence’in Maddeleri savaş alanında başlar ancak onların kıymeti; yönetim, liderlik ve iş dünyasının ötesine kadar uzanır. Söz konusu maddelerin, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (Central Intelligence Agency-CIA)’nın resmi internet sitesi çalışmalar bölümü başta olmak üzere birçok istihbarat teşkilatı tarafından dikkatle incelendiği görülmektedir.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.