idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (5)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (19)
  • Soru ve Cevap (0)

Bosna Savaşı içerisindeki aşkı, acıyı ve yaşanmışlıkları tüm gerçeklikleriyle görmek ister misiniz? Gerçek bir yaşam hikâyesinden kurgulanan İncir Kuşları, tarihî detaylar insani duyguları bir araya toplar. Siz de savaşın sarsıcı etkisini anlatan sürükleyici bir eserle tanışmak istiyorsanız İncir Kuşları adlı kitabı, içeriği bakımından unutamayacağınız eserlerden biri olabilir. Anlattıklarıyla yüreğinizin derinliklerine inip gözyaşlarınızı sayfalara dökebilir. Gerçeklikten yola çıkılarak yazılan ve aşk ile savaşı harmanlayan romanda sizi neler beklediğinden kısaca bahsedelim.

 

"İncir Kuşları" adlı kitabı neden okumalısınız?

Sinan Akyüz’ün Bosna’daki soykırımı tüm gerçekliğiyle gözler önüne seren romanı, Bosna Savaşı’nı yani yakın tarihi ele alıyor. Romanda Boşnak kızı Suada’nın savaş yüzünden ayrı düşmelerine neden olan aşkını, ailesine gözleri önüne eziyet edilmesini, savaşın bilinen kısmı dışında bilinmeyen kötülükleri; detaylıca anlatılıyor. Romanın okuyucuyu en çok içine çektiği kısım, her şeyin tüm gerçekliğiyle roman hâline getirilmesi. Okurken sanki içinde yaşıyormuş hissi veren eserde yazar, tüm duyguları eşsiz betimlemeleriyle okuyucuya yansıtıyor. Genel olarak karakterin neler yaşadığını hissedebilen okuyucu, yaşanılanların çok ağır olmasından kaynaklı bazı anlarda kendisini ağlarken bile bulabilir. Gerek içerik gerek biçim bakımından okurların beğenisini toplamayı başaran kitabı bazı eleştirmenler, tarihte yaşanan acıların ve öfkelerin kuşaktan kuşağa aktarılabildiğini gösteren bir eser olarak akıllarda yer edineceğini söylüyor. Yoğun bir acının ve aşkın konu edildiği kitapta yazar, kaderin çizdiği yolu ve karşımıza çıkardıklarını bilemeyeceğimize dair beklenmedik bir sonla kitabı bitiriyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Toplamda 328 sayfadan oluşan İncir Kuşları adlı kitap, Bosna'daki çocukların incirleri toplarken ilk bombanın düşmesinden dolayı ismini alır. Ayrıca yazar Sinan Akyüz, Suada ile konuşmak için bir buçuk ay Bosna’da kalır. Bunun yanı sıra Suada dışındaki yan karakterlerle de iletişime geçip olayları tüm gerçeklikleriyle kaleme alır. İlk defa 2017 yılında basılan kitabın kapak sanatçılığını, Gökhan Burhan üstlenir. Yayımlandığı ilk günden itibaren Bosna Savaşı'nda bilinmeyenleri okuyucuya gösteren kitap, Boşnakçaya çevrilip Boşnak okurlarla da buluşur. Bunun dışında tüm okurların aklındaki soru, Suada’nın kitabı okuyup okumadığı olur. Ancak ana karakter Suada, yaşananları tekrar hatırlamak istemediği için kitabı okumaz.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Yazarın, İncir Kuşları kitabı dışında yayımlanan 15 adet kitabı daha bulunuyor. Bu kitabı okuduktan sonra dilerseniz yazarın farklı aşk hikâyelerini kaleme aldığı Elveda AşkPiruze Şam'da Bir Türk GeliniPiruze ve Oğulları adlı romanlarına da göz atabilirsiniz.

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Sinan Akyüz
Kapak:Gökhan Burhan
Yayın Yönetmeni:Mustafa Küpüşoğlu

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.