idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Inca Usb To Usb Uzatma Kablosu 1.5 Metre (Iuz-01)

Yüksek İletkenlik Gücü

1.5 m kablo uzunluğu ve üretiminde kullanılan %100 bakır malzeme ile INCA IUZ-01 USB TO USB 1.5 Metre Uzatma Kablosu (ASKILI) yüksek iletkenlik fonksiyonunu yüksek performansla birleştiriyor. INCA IUZ-01 USB TO USB 1.5 Metre usb çıkışı olan tüm cihazlarınızla aranızda kopmaz bir bağ kuruyor.

Şeffaflık ve Doğallığı Buluşturan Etkileyici Tasarım

Şeffaf doğal renkli tasarımını yüksek hızlı USB 2.0 ve alt hızdaki arabirim cihazları ile sağladığı uyumla birleştiren ile INCA IUZ-01 USB TO USB 1.5 Metre Uzatma Kablosu size bilgisayarınız için 480 Mbps aktarım kapasitesi sunuyor.

Takın Çalıştırın, Kolayca Kullanın!

Tak çalıştır özelliğini yazıcılar için bağlantı kolaylığı ile birleştiren INCA IUZ-01 USB TO USB 1.5 Metre Uzatma Kablosu bir usb çıkışlı uzatma kablosundan beklediğiniz bütün özellikleri bir araya topluyor. Ayrıca Askılı olma özelliği ile kolayca toplanabilir ve sizi çalıştığınız bütün mekanlarda kablo karışıklığından kurtarır, bir yerden bir yere taşımak istediğinizde kolaylık sağlıyor.

 

Teknik Özellikler

1.5 metre kablo uzunluğu

Transparan (Seffaf Doğal Renk)

Yüksek iletkenlik için %100 Bakır malzeme

Yüksek Hızlı USB 2.0 uyumlu arabirim cihazları veya bilgisayar için 480mbps aktarım hızı

Tak ve çalıştır özelliği

USB klavye, fare tabletler, modemler, yazıcılar gibi cihazlar için bağlantı kolaylığı ve diğer USB çevre birimleri ile uyumludur.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.