idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Pek çok ekran kartında ve dizüstü bilgisayarda görmeye başladığımız Displayport çıkışını VGA girişe sahip LCD, Plazma, projeksiyon gibi görüntüleme cihazlarınızda kullanabilmenin yolu Inca IDPV-18T ile açılıyor. 1920x1200 çözünürlük ve 24 bit renk derinliğini destekleyen, tak-çalıştır özellikli bu kablo ile çoklu monitör kullanmanın konforuna ulaşacaksınız.

 

Inca IDPV-18T Display Port-VGA Kablo her hangi bir yazılıma ihtiyaç duymayan yapısı ile doğrudan kullanabilirsiniz. Çıkış ucunu herhangi bir VGA girişine sahip LCD, TV, Plazma yada Prejeksiyon cihazına bağlayabilirsiniz. Inca IDPV-18T Display Port-VGA kablonun kullanımı kolaydır. Her hangi bir yazılıma ihtiyaç duymayan yapısı ile tek yapmanız gereken dönüştürücüyü takmak ve kullanmaktır.

 

INCA Altın Uçlu 1.8 metre Displayport - VGA kablo yüksek iletkenlik gösteren altın kaplama uçlara ve iç bağlantı noktalarına sahiptir. Altın kaplama nem dolayısıyla oluşabilecek korozyon oluşumunu engellemekte ve düşük direnç sayesinde daha iyi ses ve görüntü kalitesi sunmaktadır.

 

Vidalı VGA Yuvası ile Sağlam Bağlantı

VGA çıkışında bulunan vida bölmesi sayesinde dönüştürücünüzü monitörünüze stabil bir şekilde bağlayabilirsiniz.

 

Kilitli Mekanizmasıyla Sağlamlık

INCA IDPV-18T Displayport ucu, tırnaklı güvenlik mekanizmasıyla yuvasına sıkıca oturur ve basit çekmeler ya da kablo takılmalarında yerinden çıkmaz.

 

Şık Tasarım

Kompakt tasarıma sahip yapısıyla Inca IDPV-18T bulunduğu ortama değer katan şık siyah tasarıma sahiptir.

 

Dayanıklı Dış Kaplama

Inca Displayport kablonun dış etkenlere karşı üst yüzeyinin dayanıklılığı yüksek yoğunluklu PVC kaplama ile sağlanmıştır. Kırılmalara ve darbelere karşı yüksek dayanıklılık gösterir.

 

 

Teknik Özellikleri

Display Port- VGA dönüştücü kablo

Display port (erkek 20 pin) /VGA

Display port (erkek 20 pin) /VGA (erkek)

Kablo Uzunluğu: 1.8 Metre

Renk: Siyah

VESA / CEA standartlarına uygun

24 bit deep color'da 1920x 1200

Plug-Play özelliği

 

Kutu İçeriği:

IDPV-18T Çekici kablo

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.