idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (2)

Displayport'unuzu Kullanmak şimdi INCA ile daha kolay
Pek çok ekran kartında ve dizüstü bilgisayarda bulunan Displayport çıkışını HDMI girişe sahip LCD, plazma, projeksiyon ve monitör gibi görüntüleme cihazlarınızda kullanabilmenin yolu INCA Displayport - HDMI kablo ile açılıyor. Maksimum 3840×2160 (4K) çözünürlük ve 30 bit renk derinliğini destekleyen INCA Displayport kablo aynı zamanda 24bit ve 192kHz kalitesinde 7.1 analog ses çıkışı da sağlayabilmektedir. Yüksek kaliteli INCA Displayport - HDMI kablo ile kusursuz görüntü ve ses aktarımına sahip olacaksınız.

Görsellikte Detay
Bilgisayar destekli çizim ve tasarım uygulamalarında yüksek çözünürlük hayati önem taşımaktadır. INCA Displayport - HDMI kablo 3840×2160 (4K) çözünürlük desteği sayesinde mevcut 4K monitörünüzde 4 adet 1920×1080 monitör çözünürlüğü görebileceksiniz. 4 ayrı 1920×1080 monitör ve bir o kadar da kablo kullanmak yerine 4K monitör ve INCA Displayport - HDMI kablo sayesinde tek monitörde 4K kalitesini yaşayın.

INCA Displayport kablo 10.2 Gbps hızlara varan veri transferini mümkün kılabilmek için yüksek kaliteli, saf bakır malzemeden üretilmiştir. INCA Displayport kablo ile HD oyunlarınızı ve Full HD Blu-Ray filmlerinizi yüksek görüntü ve ses iletimi ile izleyebilir, çok yüksek çözünürlüklerde dijital tasarım yapabilirsiniz. INCA Displayport kablo sunduğu 340MHz bant genişliği ile DTS-HD, True HD gibi yüksek ses standartlarında veri aktarımı ve 2160p çözünürlükte video aktarımını kolayca mümkün kılmaktadır.

INCA Displayport kablo, modern grafik kartları üzerinden birden fazla görüntü desteği ile Displayport destekli monitörlerde daha geniş masaüstü, yüksek çözünürlüklerde oyun deneyimi ve digital signage uygulamalarında mükemmel HD performans için tasarlanmıştır. AMD ve Nvidia ekran kartları INCA Displayport kabloyu otomatik olarak algılamakta ve tam uyum göstermektedir.

Profesyonellerin Hizmetinde!
AMD FirePro veya Nvidia Quadro serisi gibi profesyonel ekran kartlarının üzerinde bulunan Displayport çıkışlarını kullanarak yüksek çözünürlüklü ekranlarda grafik tasarımlar yapabilir ve birden fazla monitör kullanarak geniş masa üstlerinde çalışma deneyimi yakalayabilirsiniz.


INCA Altın Uçlu 1.8 metre Displayport - HDMI kablo yüksek iletkenlik gösteren altın kaplama uçlara ve iç bağlantı noktalarına sahiptir. Altın kaplama nem dolayısıyla oluşabilecek korozyon oluşumunu engellemekte ve düşük direnç sayesinde daha iyi görüntü ve ses kalitesi sunmaktadır.

Kilitli Mekanizmasıyla Sağlamlık
INCA Displayport kablo, tırnaklı güvenlik mekanizmasıyla yuvasına sıkıca oturur ve basit çekmeler ya da kablo takılmalarında yerinden çıkmaz. DVI ve VGA bağlantı noktasındaki gibi vida sıkmaya gerek kalmaz.

Şık Tasarım
Kompakt tasarıma sahip yapısıyla INCA Displayport - HDMI kablo bulunduğu ortama değer katacak şık siyah tasarıma sahiptir.

Dayanıklı Dış Kaplama
INCA Displayport kablonun dış etkenlere karşı üst yüzeyinin dayanıklılığı yüksek yoğunluklu PVC kaplama ile sağlanmıştır. Kırılmalara ve darbelere karşı yüksek dayanıklılık gösterir.


Teknik Özellikler
Uygulama: Displayport'dan HDMI'a bağlantı kablosu
Bağlantı arabirimi: Displayport (20pin) / HDMI
Desteklenen Maksimum çözünürlük: 3840 x 2160p 30 Hz
Kablo Uzunluğu: 1.8 Metre
Renk: Siyah
Transfer hızı: 10.2Gbps (maks.)
Sinyal genişliği: 340 MHz

Kutu İçeriği: IDPV-18T Çevirici kablo

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.