idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

İnsanın sağlıklı iletişim ve ilişki becerisi geliştirebilmesinin, birbirini etkileyen ve besleyen üç unsura bağlı olduğu söylenebilir: İnsanın karakteri, psikolojik farkındalığı ve bu beceriyi gerçekleştirmek için öğrenmesi gereken bilgi. Bu düşünceden yola çıkarak çalışmamızda önce iletişimin içinde geliştiği ilişki ortamına bu ortamı etkileyen temel unsurlara değindik. Ardından insanın özüne olan güveninin iletişim ve ilişkiler üzerindeki etkilerini ve kültürün iletişimi nasıl biçimlendirdiğini değerlendirdik. Son olarak iletişimin psikolojik ve yöntem boyutlarını ele aldık.

Bu çalışmanın amacı hatırlamak, hatırlatmak, fark etmek ve fark ettirmektir. İnsan hatırladıkça tozlarından arınıyor. İnsan hatırladıkça dengesini, yönünü buluyor. İnsan olarak kendimizi hatırlamak, varoluş amacımızı, varlığımızın zenginliğini, eşsizliğini hatırlamak. Hayatın ve insanın tüm maddi kazanımların ötesinde bir değer, bir emanet olduğunu hatırlatmak. Yaşamanın bir tanıklık, bir sorumluluk olduğunu ve insani zenginliğimizi fark etmek. Fark ettiklerimizi hayata, insanlara bir değer olarak sunmak. İnsanı insana hatırlatmak, insanı insana tutundurmak, insanı insana fark ettirmek.

Umarız bu çalışma birbirimizi anlamamıza, birbirimizin engellerini kaldırmamıza, birbirimizin güveni ve umudu olmamıza yardımcı olur. Umarız bu kitap tüm bu amaçlara katkı sağlar ve kişilere değil değerlere bağlanmamız gerektiğini, insanın dikta ile değil ikna ile kazanılabileceğini bize hatırlatır.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 231

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Küre Yayınları
Katkıda Bulunanlar
Yazar:İbrahim Zeyd Gerçik
Yayına Hazırlayan:Nermin Tenekeci
Kapak Tasarımı:Salih Pulcu

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.