İkinci Hayatın Tek Bir Hayatın Olduğunu Anladığında Başlar

İkinci Hayatın Tek Bir Hayatın Olduğunu Anladığında Başlar Raphaelle Giordano

Sepette İndirim
324,57 TL349,00 TL

Benzer Ürünler

placeholder-logo
Gölgeler Diyarı-Altıncı His Dizisi - Kuraldışı Yayınları - Image 1

Kuraldışı Yayınları Gölgeler Diyarı-Altıncı His Dizisi - Kuraldışı Yayınları

190,00 TL
Sepette 176,70 TL
placeholder-logo
Görünmez Koleksiyon Unutulmuş Düşler & Karda - Mavi Çatı Yayınları - Image 1

Mavi Çatı Yayınları Görünmez Koleksiyon Unutulmuş Düşler & Karda - Mavi Çatı Yayınları

83,62 TL
Sepette 77,77 TL
placeholder-logo
Mr. Norris Aktarma Yapıyor - Yapı Kredi Yayınları - Image 1

Yapı Kredi Yayınları Mr. Norris Aktarma Yapıyor - Yapı Kredi Yayınları

309,84 TL
Sepette 288,15 TL
placeholder-logo
1984 - Venedik Yayınları - Image 1

Venedik Yayınları 1984 - Venedik Yayınları

499,90 TL
Sepette 464,91 TL
placeholder-logo
Romanitas - Zaman : Şimdi Yer : Roma İmparatorluğu - Truva Yayınları - Image 1

Truva Yayınları Romanitas - Zaman : Şimdi Yer : Roma İmparatorluğu - Truva Yayınları

119,00 TL
Sepette 110,67 TL
placeholder-logo
Evimde Yaşayan Yahudiler - Goa - Image 1

Goa Evimde Yaşayan Yahudiler - Goa

150,00 TL
Sepette 139,50 TL
placeholder-logo
Theodoros - Bilge Kültür Sanat - Image 1

Bilge Kültür Sanat Theodoros - Bilge Kültür Sanat

2.999,90 TL
Sepette 2.789,91 TL
placeholder-logo
Birlikte Ama Yalnız - Galata - Image 1

Galata Birlikte Ama Yalnız - Galata

890,00 TL
Sepette 827,70 TL
placeholder-logo
Dönüşüm - Mahzen - Image 1

Mahzen Dönüşüm - Mahzen

86,88 TL
Sepette 78,19 TL
placeholder-logo
Bilge Kültür Sanat Tehlikeli İlişkiler - Bilge Kültür Sanat - Image 1

Bilge Kültür Sanat Bilge Kültür Sanat Tehlikeli İlişkiler - Bilge Kültür Sanat

189,90 TL
Sepette 176,61 TL
placeholder-logo
Bir Yaz Akşamı On Buçukta - Can Yayınları - Image 1

Can Yayınları Bir Yaz Akşamı On Buçukta - Can Yayınları

400,00 TL
Sepette 372,00 TL
placeholder-logo
Var Olan Ada - Can Yayınları - Image 1

Can Yayınları Var Olan Ada - Can Yayınları

229,00 TL
Sepette 212,97 TL
placeholder-logo
Mezarlarınıza Tüküreceğim - İthaki Yayınları - Image 1

İthaki Yayınları Mezarlarınıza Tüküreceğim - İthaki Yayınları

350,00 TL
Sepette 325,50 TL
placeholder-logo
İş Bankası Kültür Yayınları Bertie'nin Dünyası - İş Bankası Kültür Yayınları - Image 1

İş Bankası Kültür Yayınları İş Bankası Kültür Yayınları Bertie'nin Dünyası - İş Bankası Kültür Yayınları

999,90 TL
Sepette 929,91 TL
placeholder-logo
April Yayıncılık İki Nehir - April Yayıncılık - Image 1

April Yayıncılık April Yayıncılık İki Nehir - April Yayıncılık

299,00 TL
Sepette 278,07 TL
placeholder-logo
Can Yayınları Yüreğimdeki Canavar - Can Yayınları - Image 1

Can Yayınları Can Yayınları Yüreğimdeki Canavar - Can Yayınları

148,00 TL
Sepette 137,64 TL
placeholder-logo
Dönmek Mümkün Olsa - Can Yayınları - Image 1

Can Yayınları Dönmek Mümkün Olsa - Can Yayınları

355,00 TL
Sepette 330,15 TL
placeholder-logo
Epsilon Yayınevi Kayıp Kız - Epsilon Yayınevi - Image 1

Epsilon Yayınevi Epsilon Yayınevi Kayıp Kız - Epsilon Yayınevi

690,00 TL
Sepette 641,70 TL
placeholder-logo
Atlıkarınca - Arunas Yayıncılık - Image 1

Arunas Yayıncılık Atlıkarınca - Arunas Yayıncılık

490,00 TL
Sepette 455,70 TL
placeholder-logo
Zombi - Siren Yayınları - Image 1

Siren Yayınları Zombi - Siren Yayınları

225,80 TL
Sepette 209,99 TL
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Soru ve Cevap

Yaşamınızın tekdüze geçtiğini düşünüyorsanız İkinci Hayatın Tek Bir Hayatın Olduğunu Anladığında Başlar adlı kitabı okuyun! Mutluluğun, iyiliğin ve hayatta yaşanan olumlu duyguların bile insana bir süre sonra keyif vermediğini, alışılmış duygu ve davranış kalıplarının zamanla sıkıcı bir hâl aldığını hissediyor olabilirsiniz. İşte Raphaelle Giordano, romanında tam da bu konu üzerinde duruyor ve ilham verici çözüm yolları öneriyor. Fransa'da en çok satan kitaplar arasına giren kitabı, gelin, daha yakından tanıyalım.

 

"İkinci Hayatın Tek Bir Hayatın Olduğunu Anladığında Başlar" adlı kitabı neden okumalısınız?

Romanın başkahramanı Parisli Camille, aslında mutlu olmak için ihtiyaç duyulabilecek pek çok şeye sahip ama neden kendini mutlu hissedemiyor? Roman boyunca bu sorunun cevabı aranıyor ve kadının gerçek mutluluğu nasıl bulabileceği konusunda öneriler sunuluyor. Romanın kahramanı sıradan bir bakışla gayet mutlu denilebilecek kadar rahat bir hayat yaşıyor. Camille'in sevgi dolu bir kocası, güzel bir işi ve harika bir oğlu olmasına rağmen orta yaş döneminde mutluluk parmaklarının arasından kayıp gidiyormuş hissine kapılıyor. Konu üzerine düşünüyor ve gerçekten mutluluğa giden yolu bulmak için bazı adımlar atmaya karar veriyor. Bir gün Claude adında biriyle tanışıyor ve böylece hayatına yeni bir yön verecek olan "rutin bilim"le de tanışmış oluyor. Claude, ona mutluluk hedefine ulaşmasını sağlamak için benzersiz tavsiyeler veriyor. Camille de önerilere dört elle sarılarak hayatı üzerinde düşünmek, kendini tanımak ve yaşamında dönüşüm yaratmak üzere bir yola çıkıyor. Camille'in bu kişisel yolculuğu roman boyunca şaşırtıcı maceralar, yaratıcı düşünceler ve derin anlamlarla okuyucuyla buluşuyor. "Rutinit" teşhisi konan otuzlu yaşlarında bir kadın olan Camille ve "rutinolog" Claude'un derinlemesine ele aldığı kendine yardım tekniklerini de içeren açıklamaları romanın okurları için de tavsiye niteliği taşıyor. Siz de hayatınızdaki rutinin dışına çıkıp davranışlarınıza yeni bir yön vermek isterseniz romanı okuyabilirsiniz.

 

Kitap hakkında diğer bilgiler

Özel yaşamında kişisel gelişimci olan kitabın yazarı Raphaelle Giordano, iletişim ve stres yönetimi teknikleri konusundaki bilgi birikimini kitabına yansıtır. Orijinal adı Fransızca "A Deuxıeme Vie Commence Quandtu Comprends Que tu N'en As Qu'une" olan eser, tüm dünyada üç milyondan fazla okurla buluşur. Türkiye'de Gülşah Ercenk çevirisiyle Yan Pasaj Yayınları tarafından 2017'de ilk defa yayımlanır ve geniş bir kitleye ulaşır.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Yazarın bu kitabı ilginizi çektiyse yine otuzlu yaşlarında bir kadın olan Romane Gardener'ı anlattığı Mutluluk Sen Hayatını Değiştirince Gelir'i de inceleyebilirsiniz. Dilerseniz benzer konuları ele alan ve yine Gülşah Ercenk'in çevirisini üstlendiği Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü'ne göz atabilirsiniz.

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Raphaelle Giordano
Çevirmen:Gülşah Ercenk

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.

349,00 TLSepette İndirim
324,57 TL