idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Çocuğunuzun sımsıcak ve samimi bir öykü okuma deneyimi yaşamasını ister misiniz? İki Kere İyi Geceler, çağdaş çocuk edebiyatı kapsamında en sevilen eserler arasında değerlendiriliyor. Çocukların okuma alışkanlığını erken yaşta kazanmaları ve onlara kitap okumayı sevdirmek adına geliştirilen olay örgüsü, birbirinden eğlenceli görsellerle birleşiyor. Ayrıca empati yeteneği ve hoşgörü gibi erdemlerin gelişimine de katkı sağlıyor. Çocukların boş vakitlerini kaliteli ve etkili bir şekilde değerlendirebilmeleri için kolay anlaşılır cümleler kullanılan eser, sade bir üsluba sahip. Birçok kişinin çok sevdiği bu eser sayesinde ebeveynler çocuklarıyla kitap okuma etkinlikleri yapabiliyor. Gelin, çocuğunuzun okumaktan asla sıkılmayacağı İki Kere İyi Geceler adlı esere göz atalım.

 

"İki Kere İyi Geceler" adlı kitap, çocukların gelişim sürecine nasıl katkı sağlar?

İki Kere İyi Geceler'de Yankı adlı bir çocuğun yaşadıkları anlatılıyor. Babasının iş değiştirmesi nedeniyle taşınmak zorunda olan Yankı'nın yaşadığı zorlukları gözler önüne seren kitap, Yankı'nın uyurgezerlik sorununu irdeliyor. Çocukların okurken fedakârlık ve öz veri üzerine dersler çıkartacağı eserde komik unsurlar da yer alıyor. Akşam uyuduğu yerlerden farklı yerlerde uyanan Yankı, her şeyin sebebinin sebze çorbası olduğunu düşünüyor ve ortaya birbirinden eğlenceli olaylar çıkıyor. Çocukları eğlendirirken onlara yeni bilgiler öğreten kitap Yankı'nın hayal dünyasında ve bilinçaltında olup bitenleri de mercek altına alıyor. Çocuklara şehir değiştirmenin ne kadar olağan ve normal bir durum olduğunu mizahi ögelerden yararlanarak anlatıyor ve bu durumu yaşayan çocuklar için de bir rehber görevi üstleniyor. Okumayı bilmeyen çocuklar da görselleri takip ederek anlatılan hikâyeyi rahatlıkla kavrayabiliyor. Çocukların ilgisini çeken bir öykü olduğu için tekrar tekrar okunabilen İki Kere İyi Geceler, ilk okumaya başladıkları dönemde çocuklara yardımcı oluyor.

 

Kitap hakkında diğer bilgiler

İki Kere İyi Geceler'in yazarı Nazlı Deniz Güler'in bir kısa film çektiğini ve çocuk kitapları yazmadan önce medya sektöründe çalışmalar yaptığını biliyor muydunuz? İki Kere İyi Geceler, 2021 yılında Çınar Yayınları tarafından yayımlanır. Kitabın görselleri sanatçı Çağıl Bektaş tarafından çizilir. Kitap toplamda 56 sayfadan oluşur ve çocuklarınızla geçireceğiniz keyifli bir zaman yaratmanıza yardımcı olur.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

İki Kere İyi Geceler'i beğendiyseniz çocuk kitapları alanında pek çok çalışması bulunan Nazlı Deniz Güler'in Duygular Serisi'nde yer alan Meraklı Çakıl - ParktaMeraklı Çakıl Mutfakta - Duygular Serisi 2Meraklı Çakıl Çiçekçide - Duygular Serisi 4 ve Meraklı Çakıl Akvaryumda - Duygular 5'i de okumanızı tavsiye ediyoruz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.