idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bir toplumun siyasal formu olan devlet toplumun birliğini, bütünlüğünü ve sosyal iradesini temsil eder. Devletin başlıca amacı toplumun güvenliğini, adaletini, eşitliğini, özgürlüğünü ve huzurunu sağlamak olmalıdır. Ortak ihtiyaçların, menfaatlerin, amaçların ve değerlerin bir ürünü olan toplum ise işbirliği, dayanışma ve yardımlaşma ilkeleri üzerine kurulur. Toplum birlikte yaşamaya duyulan istek, his ve kararlılıktır. Sağlıklı bir toplumda müşterek fikirler, karşılıklı sevgi ve güven egemen olmalıdır.
Çağdaş toplumlar ve devletler maddi ihtiyaçların ve ihtirasların güdülediği bir varoluş kaygısıyla, sonu gelmez mücadelelere ve yıkım getiren savaşlara sürüklenmiş durumdadır. Toplum olmanın ve bir devlet inşa etmenin gerçek anlamından yoksun kaldığımız bile söylenebilir.
Yunan felsefesinin büyük dehası Platon ile İslam siyaset felsefesinin kurucusu Fârâbî ideal bir devletin ve erdemli bir toplumun mümkün olduğuna bizleri tekrar inandırabilir mi? Elinizdeki kitap bu sorunun peşine düşüyor ve iki filozofun siyaset felsefelerini karşılaştırıyor.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.