idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (2)
  • Soru ve Cevap (1)

Huzursuzluğun Kitabı, Portekizli modernist edebiyatçı Fernando Pessoa'nın en büyük eseridir.Melankolik gözlemlerden, rasgele düşüncelerden ve aforizmalardan oluşan bu yarı otobiyografik, yarı günlük kitap hayata dair birçok ebedi sorunun cevabını arar. Huzursuzluğun Kitabı'nda, hayatın kaçınılmaz ızdırabına yanıt olarak hayaller kurmayı ve rüyalara dalmayı seçen bir yazarın düşünsel serüvenine tanık oluruz. Bu içe dönük metinde, Pessoa insanı insan yapan her şeyden bahseder: Aşktan ve aşksızlıktan, yalnızlıktan, tutkudan, mutsuzluktan, acıdan...Huzursuzluğun Kitabı'nı okurken duygudan duyguya sürüklenecek; Pessoa kendi içinde kaybolurken, siz de kendi içinizde kaybolacak; bu çok kişisel kitabın, aslında bütün insanlığa hitap ettiğini göreceksiniz.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Fernando Pessoa
Çevirmen:Atılgan Yıldırım

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.