idefix’te Satış Yapın
Worldcard'a 8 Taksit ve 200 TL'ye Varan Worldpuan Hediye!
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Hibrit Çalışma Biçimleri İçin Tasarlandı

HP ProBook 455 büyüyen işletmelere ticari sınıf performans sunan, HP Wolf Security for Business ile donatılmış dayanıklı bir bilgisayardır. Ekip üretkenliğini artırmak amacıyla işbirliği araçlarıyla kolay taşınabilirlik için iyileştirilmiş, kompakt tasarım. AMD Radeon grafik kartıyla yaratıcı uygulamalarınıza güç katın.

 

Güvenle Gezinin

Kötü amaçlı yazılımlar hızla gelişiyor ve geleneksel virüs koruma programları yeni saldırıları her zaman tanıyamıyor. Gelişmiş kötü amaçlı yazılımlara karşı sıra dışı bir koruma düzeyi sunmak için derin öğrenme yapay zekasını kullanan HP Sure Sense ile bilgisayarınızı daha önce görülmemiş saldırılara karşı koruyun. Kötü amaçlı izlemelerden koruma sağlamak için tasarlanmış fiziksel kapaklı HP Gizlilik Kamerası ile sağlanan rahatlık sayesinde başkalarının sizi izlediği endişesinden kurtulun.

 

Hızlı Ve Verimli Bağlantı

En yeni AMD işlemci ve grafik kartı, uzun pil ömrü ve katı hal sürücüleri ile performansı ileri taşıyın. Nerelerde çalışabileceğinizi bilgisayarınızın taşınabilirliği ve hızlı bir bağlantının güvenilirliği belirler. Gigabit hızlı Wi-Fi 6 ile yoğun kablosuz ortamlarda hızlı ve güvenilir bir bağlantı elde edin.

 

BT Yönetiminin Temel Adımlarını Hızlandırın

HP Manageability Integration Kit, Microsoft System Center Configuration Manager aracılığıyla hem görüntü oluşturmayı hem de donanım, BIOS ve güvenlik yönetimini hızlandırmaya yardımcı olur.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.