Ürün Açıklaması
200 ml’lik zarif cam şişesi ve 80° alkol içeriği ile Paradiso Greyfurt Kolonyası, size doğal greyfurt aromasının taze ve narenciye tazeliğinde ferahlığını sunar. Orijinal greyfurt esanslarıyla zenginleştirilmiş formülü sayesinde 3 saate kadar kalıcı bir etki sağlar.
Gliserin içeriği, cildinize yumuşaklık ve nem kazandırırken, parfümlü yapısı ile gün boyu taze ve canlandırıcı bir koku bırakır. Premium kalitesi ve dayanıklı cam şişesi ile günlük kullanımda veya özel anlarda ideal bir tercihtir.
KULLANIM TALİMATI
Avuç içine veya doğrudan cilde hafifçe dökün.
Cilde uyguladıktan sonra eşit şekilde yayın.
Gerektiğinde tekrarlayın; kolonyanın parfümlü etkisi uzun süre kalıcıdır.
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
