idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Osmanlı İmparatorluğu, Büyük Roma İmparatorluğundan sonra dünyanın stratejik öneme sahip topraklarında ve üç kıtada uzun süre hâkimiyet kuran ikinci devlet oldu. Halil İnalcık’a göre Osmanlı hâkimiyet anlayışının temeli, Türk-Moğol-İslâm- Roma-Hint-İran geleneğine dayanır.

Kurucu Osman Gazi’nin babası Ertuğrul Bey’in ataları, 1071 deki Malazgirt Savaşı sonrası Ahlat Emirine bağlı olarak Anadolu’da fetihlere katılmışlardı. Ertuğrul Bey’in obası, 'Emir Timur ve oğlu Şahruh kabul etmese de ' IYI simgesini kullanan Oğuzların Kayı Boyuna bağlı idi. Kayı Boyu damgasını II. Murad’ın sikkelerinde görebiliyoruz. Ertuğrul Bey’in ismi, ilk defa Cezerî’nin 'Tarihül İslâm' kitabında geçer, türbesi devletin ilk merkezi olan Söğüt’tedir.
Anadolu Selçuklu Devletinin son zamanında, Bizans sınırına yerleşen dört bin kişilik Kayı obası, Dünyanın en büyük imparatorluklarından birini kurmaya muvaffak oldu. Cengiz İmparatorluğunun devamı olan İlhanlı Moğol Devleti’nin Asya Bozkırlarından İran ve Anadolu’ya sürdüğü yüzbinlerce Türk-Türkmen, Osmanlı Hanedanının kurduğu devletin yapıtaşları oldu.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.