idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bir fıçının içine bir karınca düşmüş. Bir insan gelmiş fıçının başına, karıncayı görmüş. “Ne işin var senin burada?” demiş ve karıncayı ezmiş, yok etmiş.

Bir fıçının içine bir karınca düşmüş. Bir insan gelmiş fıçının başına, karıncayı görmüş. “Kimseye zararın yok sevimli hayvan, haydi fıçıda yaşamaya devam et,” demiş.

Bir fıçının içine bir karınca düşmüş. Bir insan gelmiş fıçının başına, karıncayı görmüş. Bir kaşık şeker serpmiş fıçının içine…

Bu üç insan kimdir?

Birincisinin adı: Bencil
İkincisinin adı: Hoşgörülü
Üçüncüsü mü? O sevgi dolu işte…

Çocukluğumda okuduğum ya da dinlediğim yukarıdaki gibi hikâye ve masallar, üzerimde öyle bir etki bırakırdı ki onları tekrar tekrar okur, eğer birinden dinlemişsem yeniden anlatmasını isterdim. Bu hikâye ve masallar beni öylesine etkilerdi ki günlerce aklımdan çıkmadığı olurdu.

İşte bu çalışma, böyle bir etkilenme ve aktarma istediğinden doğdu. Çocukluğumdan bu yana hiç yılmadan ve büyük bir merak duygusuyla okuduğum hikâye ve masalları bu defa çocuklar için derledim. Umarım her şeyden ve herkesten çok değer verdiğimiz, üzerlerine titrediğimiz çocuklarımız için faydalı bir çalışma olur.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.