idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

"Oyuncu Anne" mahlasıyla tanınan ünlü çocuk kitapları yazarı Şermin Yaşar’ın renkli dünyasına girmeye hazır mısınız? Çocukların hayal gücünü ve el becerilerini geliştirmeye yönelik çalışmalar yapan Şermin Yaşar’ın Hıhıcık adlı çocuk kitabı, önemli konulara değiniyor. İletişimin çocuklar üzerindeki etkisi ve önemine dikkat çekmeye çalışan yazar, sizleri Hıhıcık’ın dünyasına çağırıyor. Öyleyse gelin, Hıhıcık adlı eserde sizleri nelerin beklediğinden kısaca bahsedelim.

 

"Hıhıcık" adlı kitabı neden okumalısınız?

Yeni nesil edebiyatın kurgu ve üslup bakımından güçlü yazarları arasına girmeyi başaran Şermin Yaşar, Hıhıcık adlı kitabıyla 6-8 yaş arası çocuklara hitap ediyor. 40 sayfadan oluşan hikâyede Hıhıcık adlı bir kızın ev ve okul yaşamından bahsediliyor. Hıhıcık'ın ailesi konuşmaktan hiç hoşlanmıyor ve yalnızca “Hıhı.”, “Iı ıh.”, “Ihıhıhıhı….” gibi ifadelerle büyüyen Hıhıcık’ın okula başlaması gerekiyor. Okula başladığında hem güzel hem kötü kelimelerle karşılaşan Hıhıcık, çok şaşırıyor ve kelimelerin zengin dünyasına dâhil olmasıyla birlikte mutlu bir çocuk olarak yaşamaya başlıyor. Peki, Hıhıcık’ın okulda öğrendiği bu yeni kelimeler evdeki sessizliği bozabilecek mi? Siz de bu renkli kelime evrenine dâhil olup neler olduğunu öğrenebilirsiniz. Yazar, her kitabında yaptığı gibi Hıhıcık adlı kitabında da hem çocuklara hem yetişkinlere önemli mesajlar vermeyi ihmal etmiyor. Özgün bir hikâyeye sahip olan Hıhıcık, çizimleriyle de çocukların dikkatini çekmeyi başarıyor. Bir solukta okunan eser, çocuğunuz için baş ucu kitabı niteliğinde bir eser.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Şermin Yaşar tarafından kaleme alınan Hıhıcık adlı kitabın bir seriden oluştuğunu biliyor muydunuz? Benzer hikâyelerden yola çıkarak oluşturulan seri; Hıhıcık, Dahacık ve Pekicik olmak üzere üç kitaptan oluşur. 2021 yılında Doğan ve Egmont Yayıncılık tarafından basılan, hikâyesi Şermin Yaşar’a ve çizimleri Gül Sarı’ya ait olan eser; çocuklar üzerinden ebeveynlere ulaşmaya çalışır. Hıhıcık kitabında iletişimsizliğe değinirken Pekicik kitabında çocukların da bir birey olduklarını vurgulayan yazar, Dahacık kitabında ise kusurlara yönelir. Şermin Yaşar, hem bir yazar hem bir anne olarak çocukların gelişimine son derece önem verir.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Hıhıcık adlı çocuk kitabını sevdiyseniz ve Şermin Yaşar’ın eğlenceli ve öğretici dünyasına dâhil olmak istiyorsanız serinin diğer kitapları olan Dahacık ve Pekicik adlı kitaplara bakabilirsiniz. Ayrıca günümüz insanlarını abartarak anlatan Abartma Tozu, mutluluğun tarifini veren Ev Yapımı Sihirli Değnek, eğlendirirken öğreten Dedemin Bakkalı-Çırak ve dört arkadaşın eğlenceli macerasını aktaran Oh Ne Ala Memleket adlı çocuk kitaplarına bir göz atabilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.