idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Büyük olasılıkla, herkes gibi Einstein'ın ünlü denklemine aşinasınız; peki ya bu kısacık denklemin kara delikler ve zaman yolculuğu gibi akıl almaz konuların başlangıcı olduğunu biliyor muydunuz? Fizikle özel olarak ilgilenmiyorsanız büyük bir ihtimalle cevabınız 'hayır' olacaktır. Ancak kara deliklerin ne olduğunu ya da formülünün aslında ne anlama geldiğini hep merak ettiyseniz Her Yönüyle Eınsteın tam size göre! Az sayıda denklem ve basitleştirilmiş temel teknik açıklamalarla, herhangi bir matematik altyapısına gereksinim duymadan, dünyanın en parlak zekâsının teorilerini bu kitapta bulmanız mümkün.

Üstelik Her Yönüyle Eınsteın, onun dünyaya yön veren teorilerinin yanı sıra sizlere Einstein hakkında merak ettiğiniz diğer her şeyi tek bir kitapta okuma fırsatı sunuyor. Einstein'ın patent ofisindeki basit memuriyetinden dünyaca ünlü bir bilim adamına uzanan öyküsündeki duygusal yanları, evlilikleri ve çocuklarını, ateşli bir barış savunucusu olmasını, kendinde bulduğu hataları, atom bombası nedeniyle aldığı eleştirileri ve daha pek çok şeyi bu kitapta bulacaksınız.

Kısacası, Her Yönüyle Eınsteın fotoelektrik etki kuramından birleşik alan kuramına, her şeyi kapsarken; Einstein'ın dehasını, çalışmalarını ve onu etkileyen çağı herkes tarafından zevkle okunabilecek bir anlatımla HER YÖNÜYLE ortaya koyuyor.



Sayfa Sayısı: 288

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Arkadaş Yayıncılık
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Shana Priwer,Cynthia Phillips
Uyarlayan:Haydar Yalçın

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.