idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

 Çok küçük yaşta öksüz ve yetim kalan Heidi, dedesinin yanında hayata tutunmaya çalışan hayat dolu bir çocuktur. Herkesin korktuğu, küçük bir kulübede yaşayan huysuz dedesini güler yüzü ve tatlı diliyle sevimli bir insana dönüştürür. Alp Dağları’nın eteklerinde geçen kâh içimizi acıtan, kâh gülümseten sıcacık hikâyesiyle ışık saçan tertemiz bir çocuktur Heidi. Yürüyemeyen ve göremeyen engelli iki insana yaşama sevinci kazandıran, bencil bir çocuğa paylaşmayı öğreten büyük bir yüreğin sahibidir o. Sadece dostluğu ve cömertliği değil, doğaya ve hayvanlara sevgiyi de öğreten bir kahramandır aynı zamanda.

Johanna Spyri’nin ölümsüz eseri Heidi, pek çok dilde yayımlanmış, birçok ülkede çizgi film olarak ekrana taşınmıştır. Masumiyeti kuşanmış Heidi’nin hayallerini, sevgisini ve paylaşma duygusunu anlatan bu kitabı çok seveceksiniz.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Dizi Yönetmeni  : Mine Çevik

Kapak Tasarımı  : Ali Kaya

 

 

 

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Johanna Spyri
Çevirmen:Levent Bozçelik

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.