idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

“Yaşamın bütün amacı ölümdür!”

Freud’un metapsikolojisinin temel taşı olan Haz İlkesinin Ötesinde, Freud'un en yoğun tartışılan eserleri arasındadır ve ortaya koyduğu önemli sorular bir yüzyıl sonra bile geniş bir şekilde tartışılmaya devam etmektedir. Freud, zihnin devamlı olarak kendi gerginliğini azaltmaya ve uyaran akışını mümkün olduğunca düşük tutmaya çalıştığını ileri sürer. Freud’a göre zihinsel yaşamın nihai hedefi, uyaranların tamamen yok olmasıdır.

Kitapta öne sürülen teoriler zihnin kendisine saldırısı, negatif narsisizm ve ölüme yakın deneyimlere bağımlılık ile ilgili sonraki teorilere bir yol oluşturmuştur. Haz ilkesi konsepti aynı zamanda Batı psikanalizi ile yaşam ve ölüm hakkındaki Doğu perspektifleri arasında bağlantı kurmaya yardımcı olmuştur ve bu kitabı psikoloji, tarih ve edebiyat okurları için önemli bir kaynak haline getirmiştir.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.