idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Taksi bir ulaşım aracıdır, taksici de o ulaşım aracının kaptanı. Evet, en basit tanımı bu ama yetmez. Biraz derine inmek lazım. Taksici, sadece ulaşımınızı sağlayan bir taşımacı mı? Elbette hayır. Taksicinin bünyesinde barındırdığı meslekler saymakla bitmez.
“Taksi şoförü, sizin gece vakti güvenebileceğiniz en yakınınızdır. Dert ortağınız, sırdaşınız, psikoloğunuzdur. Taksi şoförü aynı zamanda bilmese de doğaçlama yapan tıbbi uygulayıcıdır. Aracında doğum yaptıranlar bile var. Siyaset bilimcidir; ülkenin siyasi nabzını tutar. Ekonomisttir; ülkenin ekonomik durumunu analiz eder. Kamuoyu araştırmacısıdır; hangi siyasi partinin seçimlerde kazanabileceğini aracına binen yolcu profiline göre analiz eder. Otomobilden anlar; araç alacaklar için hangi araç iyi, hangi araç kötü bilgi aktarır, öneride bulunur.” diye ustalıkla anlatmış yazar. Taksilerin tarihçesini anlattıktan sonra taksicilerin yol hikâyelerini buluşturmuş bizlerle. Bazılarını kızarak bazılarını hüzünlenerek ama en çok da eğlenerek okuyacağınız birbirinden güzel hikâyelerin bulunduğu bu kitap hem yüzünüzde güzel bir tebessüm bırakacak hem de bakış açınızı değiştirecek.
Yazarımızın isteğiyle diyaloglardaki üsluba dokunmadık. Sizler de okurken daha samimi hissedebilin diye..
 
(Tanıtım Bülteninden)
 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.