idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (4)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (45)
  • Soru ve Cevap (0)

Hayatı Yeniden Keşfedin

Kendinize ne kadar zaman ayırdığınızı hiç düşündünüz mü? Farkına varmadan kabullendiğiniz inanışlar, hayatınızda ne kadar yer kaplıyor olabilir? Mutluluğa giden yolda önünüze sürekli aynı engeller mi çıkıyor? Kendini tekrar eden sorunları çözmek ve hayatınızı sabote eden düşüncelerin nedenlerini anlamak istiyorsanız Jeffrey E. Young ve Janet Klosko'nun kaleme aldığı Hayatı Yeniden Keşfedin kitabı tam size göre! Gelin, elinizden bırakmakta güçlük çekeceğiniz bu eserde sizi nelerin beklediğinden kısaca bahsedelim.

 

"Hayatı Yeniden Keşfedin" adlı kitabı neden okumalısınız?

Huzurlu bir hayat yaşamanızı engelleyen ve zihninize takılan bazı sorular olabilir. Bu soruların cevabını bulduktan sonra daha kaliteli bir hayat yaşayabilirsiniz. İnsanların sizi umursamadığını ve sevilmeyi hak etmediğinizi mi düşünüyorsunuz? Hayır demekte zorlandığınız için başkalarının ihtiyaçlarını her zaman kendi ihtiyaçlarınızın önüne mi koyuyorsunuz? Korkularınız yaşama sevincinizi mi azaltıyor? İşlerinizi yetiştirmeye çalışmak bütün zamanınızı mı alıyor? Bu soruların beslendiği kaynağı, çocukluk ya da ergenlik dönemindeki sorunlarla baş edebilmek için geliştirdiğiniz şemalar aracılığıyla bulabilir ve çözüme kavuşturabilirsiniz. "Şema terapi"nin önemli isimlerinden Jeffrey E. Young ve Janet S. Klosko tarafından kaleme alınan ve 452 sayfadan oluşan kitap, sorularınızın cevabına giden yolda oldukça yol gösterici bir kaynak. Özellikle psikoloji ile ilgili kitap okumayı tercih edenlerin "Daha cesur, üretken ve doyumlu bir hayat için gerekli araçlar" alt başlığıyla yayımlanan Hayatı Yeniden Keşfedin eserini severek okuyacağına eminiz!

 

Bunları biliyor muydunuz?

Hayatı Yeniden Keşfedin kitabının yazarlarından biri olan Jeffrey Young'un New York'taki Columbia Ünversitesinde Şema Terapi Enstitüsü'nü kurduğunu biliyor muydunuz? Kendine zarar verici şekilde düşünme kalıpları olarak tanımlanan şemalar 11 gruba ayrılır ve kitapta bu şemalara yer verilir: Kuşkuculuk ve kötüye kullanma, terk edilme, sosyal izolasyon, duygusal yoksunluk, dayanıksızlık, bağımlılık, kusurluluk, başarısızlık, boyun eğicilik, yüksek standartlar ve haklılık başlıkları altında incelenen şemaları tanımak ve içeriklerini öğrenmek hayat kalitenizin artmasını sağlar. Orijinal ismi "Reinventing Your Life" olan Hayatı Yeniden Keşfedin kitabı, Psikonet Yayınları tarafından Türkiye'deki okurlarla buluşturulur.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Bir "kendine yardım kılavuzu" olan Hayatı Yeniden Keşfedin adlı eseri okuduktan sonra dilerseniz içinde sekiz adet masalın yer aldığı ve şemaları daha iyi tanımanıza yardımcı olacak H. Alp Karaosmanoğlu'na ait Şema Masalları-İçimizdeki Çocuktan Yanımızdaki Çocuğa kitabına veya daha olumlu bir bakış açısına sahip olmak için David Burns'e ait İyi Hissetmek eserine göz atabilirsiniz.

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Jeffrey E. Young,Janet Klosko

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.