idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Karanlıkta nasıl ki renkler görünmüyorsa, anlamını bulamamış bir hayatta da çekilen sıkıntılar ve tüm eylemler boşlukta ve anlamsız kalır. Ancak Nietzsche'nin dediği gibi; 'Yaşamak için bir nedeni olan, hemen her nasıl’a katlanabilir.' Hayatta büyük engeller yoktur, sadece basit amaçlar ve küçük hedefler vardır. Dünyanın en bahtiyar insanları, hayatından bile daha değerli amaçları ve hedefleri olan insanlardır. Esas olan; hız ve haz çağına uymadan, yaşamak istediğimiz hayatı değil, yaşamamız gereken hayatı yaşamaktır. Yine önemli olan uzun yaşamak değil, adil ve erdemli yaşamaktır. Saatin iyiliği de hızlı gitmesinde değil, doğru gitmesindedir. Amaçsız bir hayat, akrepsiz bir saate benzer.

Yüz milyonlarca sperm hücresinden seçildiğimizi, farklı, önemli ve özel olduğumuzu unutmayalım. Her sabah, taze başlangıç fırsatıdır. Bugün ise bundan sonraki hayatımızın ilk günüdür ve şimdi bir daha asla olamayacağımız kadar genciz. Sen kendini sevmez, kendine saygı duymaz ve kendine yardım etmezsen bunu başkalarından beklemeye hakkın da olmaz. Başaramadığına inanıyorsan, yeterince denememişsin demektir. Hayatta başarısızlık diye bir şey yoktur, sadece vazgeçmek vardır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.