Benzer Ürünler
'Düş, en büyük gerçektir!'
– Stefano D’Anna
Adam ona bakıp dümdüz ve dingin bir tonda 'Ben simyacı değilim...' dedi. 'Kimseyi dönüştüremem. Ben sadece hatırlamana yardımcı olabilirim.'
Kadın şaşkınlık içinde 'Hatırlamak mı?' dedi. 'Ben unutmak için buradayım.'
Adam gülümsedi. 'İşte bu dünyanın sorunu bu! Herkes kendinden, hayattan, ‘an’dan mutsuz. Ya hep geleceği düşünerek ileri sarmak istiyor, ya geçmişi düşünerek başa almak. Ve tüm bunları da unutarak başarmanın peşinde. Yaşadıklarını, acılarını hatta bazen kim olduğunu unutarak. Oysa çözüm unutmak değil, hatırlamak. Ruhun unuttuklarını hatırlamak...'
Hayatın içinde dönüp duran yalanlar, aldatmalar, önyargılar, korkular ve unutuşlar...
Ve tüm bunların karşısında dimdik duran sessiz bir başkaldırı: Hatırlama eylemi...
Bu kitap sistemin öğrettiklerinden sıyrılıp, derinlerde her zaman bilip de unuttuklarınızı hatırlamanız için yazıldı.
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
