idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (4)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (16)
  • Soru ve Cevap (0)

Ünlü bir tarihçinin gözünden Doğu medeniyetinin geri kalma sebeplerini öğrenmek ister misiniz? Cevabınız "Evet!" ise Hata Neredeydi?- Doğu'nun 300 Yıldır Cevap Aradığı Soru adlı kitap tam size göre... Doğu medeniyetlerinin sorunlarına ışık tutan kitabı ünlü Orta Doğu tarihçisi Bernard Lewis kaleme alıyor. Lewis ile öğretici ve heyecanlı bir yolculuğa hazır olun! Gelin, bu değerli esere birlikte bir göz atalım.

 

"Hata Neredeydi?- Doğu'nun 300 Yıldır Cevap Aradığı Soru" adlı kitabı neden okumalısınız?

Bernard Lewis, bu eserinde Doğu medeniyetlerinin geri kalma sebeplerini bir tarihçi bakış açısıyla irdeliyor. Kitap yedi bölümden oluşuyor ve her bölümde, yapılan hatalara yönelik farklı sebeplere değiniliyor. Bernard Lewis kitabında okuyucu için akıcı ve sade bir dil kullanıyor. Eserde laiklikten toplumsal ve kültürel değişimlere kadar birçok farklı etken üzerinde duruluyor. Eser, okuyucuları 192 sayfalık tarihî bir yolculuğa çıkarıyor. Kitapta birçok farklı kaynak ve görüşten de faydalanılıyor. Bernard Lewis; yıllar süren Orta Doğu ve İslam dünyası çalışmalarını bu kitapta bir araya getiriyor. Kitapta dönemin askerî, dinî, kültürel ve ekonomik unsurlarına da yer veriliyor. Yazar bu eserinde, "Nerede hata yapıldı?" ve "Bu geri kalmışlığı nasıl düzeltebiliriz?" sorularına cevap arıyor. Araştırma-tarih kategorisindeki eser, tarih okumayı sevenlerin ellerinden düşüremeyecekleri bir başyapıt. Her kütüphanede bulunması gereken eserlerden biri!

 

Bunları biliyor muydunuz?

Ünlü Tarihçi Bernard Lewis'in Türkiye Bilimler Akademisi Şeref Üyesi olduğunu biliyor muydunuz? Bernard Lewis Orta Doğu ile ilgili yapmış olduğu tarihsel çalışmaları ile tanınır. Lewis; Orta Çağ İslam Dünyası, Osmanlı tarihi ve günümüz Orta Doğu'su üzerine çalışmalar yapar. Yazarın, Princeton Üniversitesinde Yakın Doğu ile ilgili çalışmaları bulunur. Lewis, 1998 yılında Atatürk Barış Ödülü'nü alır. Türkçeye çevrilen dokuz kitabı bulunur. Eserleri 20'den fazla dile çevrilir ve tüm eserleri çok satan kitaplar arasında yer alır. Hata Neredeydi?- Doğu'nun 300 Yıldır Cevap Aradığı Soru Kronik Kitap tarafından okurlara ulaştırılır. Çevirisini M. Murtaza Özeren'in yaptığı eser, okurları tarih konusunda farklı bir bakış açısı kazandırmayı amaçlar. İlk baskısı 2020 yılı olan eser tarih kategorisinde çok okunan ve satan kitaplar arasında yer alır.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Bernard Lewis'in Hata Neredeydi?- Doğu'nun 300 Yıldır Cevap Aradığı Soru adlı kitabı beğendiyseniz yazarın Tarih Notları- Bir Orta Doğu Tarihçisinin Notlarıİnanç ve İktidar Orta Doğu'da Din ve Siyaset ve İstanbul ve Osmanlı İmparatorluğu Medeniyeti adlı kitaplarına da göz atabilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.