idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (3)
  • Soru ve Cevap (0)

Rönesans da reform da sensin

Sorarlarsa denizde dersin

Görünce seni içimiz açılır

Samba rumba saçılır

Hastayız Ayhan Ağa

- Ata Demirer  - 

 

Ayhan Sicimoğlu, sizi farklı farklı şehirlerin herkesin bildiği turistik noktalarına hiç uğratmadan, elinizden tutup, o şehirlerin asıl kalbinin attığı, bilinmedik, özel, heyecan verici yerlerine götürüyor. Samimiyeti, dürüstlüğü, zenginliği, mizahıyla son sayfasına kadar elinizden düşürmeyeceğiniz şahane bir anı kitabı.

- Zerrin Tekindor - 

Ayhan Sicimoğlu, müzisyen olduğu kadar iyi bir gezgin. Yollarımız ilk kez dört yıl önce kesişti. O günden bu yana da Hürriyet Seyahat’in yazıları merakla beklenen yazarlarından oldu.

Sicimoğlu, aslında rehber olmanın çok ötesinde... O, gittiği yerlere kendi renkli kişiliğini de katan, yerel lezzetlerin peşine düşen ruhu olan yazılar yazıyor. Yunanistan’da 1000 yıllık zeytin ağacıyla neden konuştuğunu ya da Kolombiya’nın karanlık dehlizlerine neden girdiğini bu kitabı okuyunca anlayacaksınız.

Sicimoğlu, bugüne kadar onlarca ülkeye gitti. Nepal’de Budist tapınaklarına çıktı, Lizbon’un ıslak gecelerinde fado barlarına girdi, Japon kültünün izlerini sürdü... Karayipler’de yelkeniyle küçük adalara gitti. Peru’da deniz kabuklarından yapılan müzik aleti Pututu öttürdü... Adana’da ustasıyla kebap da yaptı...

 

O, her zaman ‘Hastasıyım’ diyor ancak asıl biz onun ‘Hastasıyız’...

- Serkan Ocak Hürriyet Seyahat Yayın Yönetmeni - 

Ayhan Sicimoğlu, kitaptan elde edeceği gelirin tamamını Türkiye'nin dezavantajlı bölgelerinde ihtiyaç sahibi çocuklara nitelikli eğitim desteği veren TEGV - Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na bağışlayacak. 

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Yayın Koordinatörü : Tiraje Erginer Önder

Editör : Serkan Ocak

Yayına Hazırlık: Coşkun Şen

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.