idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (3)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Hasbro Games Ka-Blab Kutu Oyunu F2562

Hızlı düşünüp aklınıza geleni hemen söylemeniz gereken bu temposu yüksek oyunla çok eğleneceksiniz. Zarları atın ve zarda gelen sayıda belirli bir kategoriye uygun şeyleri sayın. Ancak acele edin çünkü rastgele belirlenen zamanlayıcının süresi dolarsa hem sıranızı hem de piyonlarınızdan birini kaybedersiniz. Kaç çizgi film karakteri sayabilirsiniz? Peki, okulda cezaya kalma nedenleri neler olabilir? Deniz canlıları? Bilimle ilgili şeyler? Zarı bir sonraki oyuncuya verme zamanı gelene kadar zar atmaya ve aklınıza gelen şeyleri saymaya devam edin. Elinde piyonu kalan en son oyuncu oyunu kazanır. Sürprizler ve meydan okumalar için oyunda 200 kategori kartı var. Oyuncuların heyecandan yerinde duramayacağı bu oyun, ailenizin yeni favorisi olacak. 10 yaş ve üzeri oyunculara uygun olan bu oyun evde kalırken eğlenmek veya ders çalışırken ara vermek için ideal.

İçindekiler

Elektronik zamanlayıcı, 3 zar, 200 kategori kartı, 18 piyon ve oyun kılavuzu.

HIZLI TEMPOLU KELİME OYUNU

Süreniz dolmadan aklınıza geleni söyleyin! Ka-Blab!, oyuncuların zamanlayıcının süresi dolmadan bir kategoriyle ilgili akıllarına gelen şeyleri söylemeye çalıştıkları, temposu yüksek, çılgın bir kelime oyunu.

HIZLI DÜŞÜNÜN

Oyuncular her turda sırayla zar atar ve zarda gelen sayıda kartta belirtilen konuya uygun şeyleri saymaya çalışır. Sırayı bir sonraki oyuncuya verebilene kadar zar atıp ilgili şeyleri saymaya devam etmeleri gerekir.

RASTGELE AYARLI ZAMANLAYICI

Hızlı düşünün, aklınıza gelenleri hemen söyleyin! Elektronik zamanlayıcı rastgele ayarlandığından sürenin ne zaman dolacağını kimse bilemez. Sıra kendisindeyken süresi dolan oyuncu bir piyonunu kaybeder.

BÜYÜK EĞLENCE

Ailelere yönelik bu parti oyununu 10 yaş ve üzeri herkes oynayabilir. Elektronik zamanlayıcının 'tik, tik, tik' sesi oyuncuların heyecandan yerinde duramamasına neden olacak.

2-6 OYUNCU İÇİN EĞLENCELİ BİR OYUN

Ka-Blab! Oyunu, ailenizle eğlenceli zaman geçirmek, evde kalırken eğlenmek veya ders çalışırken ara vermek için ideal.

Yaş Aralığı: 10 yaş ve üzeri

Oyuncu Sayısı: 2-6

Pil: 2 adet 1,5 V AAA LR6 ince kalem pille çalışır. (Piller kutuya dâhil değildir.)

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.